Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chce kupić 4 kpl klamek
Klamka RODOS do drzwi wewn. szyld długi pełny
jednak mimo tego że sprzedający i ja mamy smart naliczane są opłaty za przesyłkę i to 4 krotne nie ma możliwości wyboru opcji dostawy (pokazuje sie tylko mapa z niewłaściwą lokalizacją) tak jest na każdej aukcji sprzedającego . Nawet gdy decyduje się na zakup z opłatą za przesyłkę funkcja nie działa. Sprzedawca twierdzi ze nic nie może zrobić bo to wina operatora
Mi przy 4 sztukach pokazuje możliwość darmowej dostawy Smart.
@darflor Dziwne, potwierdzam że nie nalicza opłaty za przesyłkę(4 szt).
@darflor Prześlij mi proszę zrzuty lub zdjęcia ekranu Twojego koszyka. Sprawdziłam tę sytuację na moim koncie i system prawidłowo zlicza mi Smart w przypadku wybrania 4 szt. z tej oferty.
tak do tego momentu jest ok jednak po kliknięciu KUPUJĘ I PŁACĘ ukazuje się 144 towar i 56 przesyłka razem 200
No nie. U mnie nic nie dolicza.
Ty też kliknąłeś Kupuję i płacę? 😄
@darflor Bo pewnie zaznaczyłaś wysyłkę kurierem , która kosztuje 56 zł ,
nie wiem jak sie robi zrzut
@darflor Smart masz tylko odbiór w punkcie i wysyłka przy 4 sztukach jest darmowa. Kurier nie ma opcji Smart i dlatego dolicza 56 zł.
@darflor Zaznacz paczkomat za 8.99 zł, powinna być wysyłka gratis 🙂
słuchajcie na allegro jestem od 20 lat od pół roku w systemie smart i pierwszy y raz coś takiego się zdarza nie mogę nic zaznaczyć bo nie działa po za tym przy zakupie powyżej 40 zł system sam wybiera 0 zł. przy opcji zakupu 30 szt liczy dostawę 14 x 30 . Sprzedający potwierdził moje spostrzeżenia ale twierdzi że to nie jego wina .Ustaliłem z nim ,że dostarczy towar kurierem za 0 zł następnie okazuje się , że wystawia 100 szt a w magazynie ma 0 i przeprasza obiecują wysyłkę 19 tego teraz że 23 go i każe wypełnić list przewozowy i ponowne podanie adresu. Przecież to nie towar z chin. Allegro nie reaguje i wcale sie nie dziwie dlaczego cena aukcji na gieldzie spada w dół