Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę zwrócić towar zakupiony z allegro smart otrzymałem już kod od all.
Jakie dane mam na paczce ze zwrotem?
Dziękuję
@ataner58 @Najlepiej jak umieścisz numer zwrotu towaru i numer zwroty do paczkimat
@ataner58 napisz flamastrem kod na paczce i zanieś paczkę do paczkomatu, nic więcej nie musisz podawać 🙂
ataner58 -wystarczy tylko że umieścisz numer zwrotu. Kod zwrotu do paczkomau który otrzymałeś od allegro nie umieszczaj to jest niepotrzebne.
z doświadczenia odpowiem że najlepiej jak w paczce umieścisz od kogo zwrot numer telefonu, paragon , gdyż wiele zwrotów dociera i nie wiadomo od kogo... a to zdecydowanie ułatwi sprawę
@instbud teraz już w systemie jest numer zwrotu i paczki więc sprzedawca bez problemu identyfikuje 🙂
Ja jakoś tego nie zauważyłem, i na paczce piszą co innego a co innego mam w systemie
Dlatego nie nie powinno się nic pisać bo jak wpiszą swój telefon a w systemie masz cioci dla której była paczka masz bałagan 🙂
Na paczce zwrotnej będzie m.in. numer przesyłki zwrotnej, który zobaczysz również w zakładce Zwroty.
Dzięki tym informacjom i wyszukiwarce w zakładce Zwroty łatwo i szybko zidentyfikujesz konkretny zwrot.
Całe życie człowiek się uczy chyba faktycznie masz rację, mimo wszystko wolę jak w paczce jest nawet pismem odręcznym napisana notatka
Wszystko możesz zrobić na Allegro w zakładce "moje zakupy". niczego nie musisz pisać odręcznie. Napisz tylko na paczce kod zwrotu.
Nie musisz niczego pisać na paczce, ale dobrze jest napisać kod.