Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,może ktoś wie co Allegro kombinuje bo podobno wykupując aktualnie allegro smart nie można utworzyć jak dotychczas smart famili -ja mam jeszcze aktualnego wykupionego w zeszłym roku i niby wg systemu mogę utworzyć taką grupę aczkolwiek jest po wysłaniu zaproszenia córce ona dostaje info o jakimś problemie -może ma ktoś jakieś info bo oprócz swoich zakupów argumentem wykupienia usługi smart była możliwość korzystania kilku osób równocześnie z mojego konta co gwarantowane było przez allegro
Od 4.07 Allegro wyłączyło dzieleniem się Smartem.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie
I następne zdzieranie kasy przez Allegro. Teraz wiem, dlaczego kilka dni temu Allegro wypowiedziało mi umowę, zwrócili większość pieniędzy i zlikwidowali SMART. Za nowego SMARTA zapłaciłem już 60 zł za rok. Niestety, nawet od zeszłego roku, pomimo wielu prób, nie udało mi się skorzystać ze SMART dla grup rodzinnych. To była czysta fikcja.