anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

co jest grane z allegro smart famili ?????

krzysztofszu1
#7 Wielbiciel#

Witam,może ktoś wie co Allegro kombinuje bo podobno wykupując aktualnie allegro smart nie można utworzyć jak dotychczas smart famili -ja mam jeszcze aktualnego wykupionego w zeszłym roku i niby wg systemu mogę utworzyć taką grupę aczkolwiek jest po wysłaniu zaproszenia córce ona dostaje info o jakimś problemie -może ma ktoś jakieś info bo oprócz swoich zakupów argumentem wykupienia usługi smart była możliwość korzystania kilku osób równocześnie z mojego konta co gwarantowane było przez allegro 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

LEW433
#21 Demiurg#

Od 4.07 Allegro wyłączyło dzieleniem się Smartem.

Regulamin promocji

Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie

oznacz moderatorów

maxr01
#17 Koryfeusz#

I następne zdzieranie kasy przez Allegro. Teraz wiem, dlaczego kilka dni temu Allegro wypowiedziało mi umowę, zwrócili większość pieniędzy i zlikwidowali SMART. Za nowego SMARTA zapłaciłem już 60 zł za rok. Niestety, nawet od zeszłego roku, pomimo wielu prób, nie udało mi się skorzystać ze SMART dla grup rodzinnych. To była czysta fikcja.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów