Witam, z informacji na moim koncie bankowym wynika że 9.12.2025r wpłaciłem na alegro 39.90zł i wydaje mi się że jest to za alegro smart na cały rok i po tym już korzystałem z alegro smart a teraz na moim koncie go nie ma ba mało tego nie ma historii że go miałem od 9.12.2025r.
Myślałem że może omyłkowo byłem zalogiwany u żony na koncie i to jej opłaciłem alegro smart ale nie.
Proszę sprawdzić moje allegro smart i wskazaną wpłate z 9.12.2025r.
Zgaduję, ze na każdym urządzeniu masz inne konto xD. Sprawdź dokładnie. Tu ludzie co urządzenie to nie wiedząc nowe zakładają...
Ewentualnie mógł być błąd w płatnosci i kasa wyszła ale nie doszła. W takim wypadku powinna juz wrócic na Twoje konto. Sprawdź włącznie z datą płatności (blik czy karta zwroty potrafią być z datą płatności księgowane).
Cześć, @kulos4. Na koncie, z którego tutaj napisałeś nie ma obecnie aktywnej usługi Allegro Smart. Subskrypcja zakończyła się 05.11.2025 i wszystkie zakupy zrealizowane po tym terminie były bez darmowej dostawy.
09.12.2025 opłaciłeś zamówienie f0a2a650-d4d1-11f0-ba92-7967767f19c2, jednak nie widzę przy tej wpłacie zakupu usługi Allegro Smart. Płatność za subskrypcję Allegro Smart rozpocząłeś 26.12.2025, jednak nie została ona jeszcze sfinalizowana.
Jeśli wpłata została pobrana z Twojego konta, to proszę, podeślij potwierdzenie przez formularz.