anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czemu Smart jest taki drogi? Czemu w ogóle jest płatny?

thorn-t1
#8 Zapaleniec#

Właśnie kończy mi się smart, cena na następny rok to 59,99. Nie kupię smarta w tej cenie, jest zdecydowanie za drogi, w sumie nie powinno go być wcale, jeżeli kupi się u sprzedawcy za większą sumę przesyłka powinna być darmowa, to oczywiście będzie zależeć od sprzedawcy. Przy cenie 60 zł za smarta ja przestanę kupować na Allegro. Wydaję tu w ciągu roku pewnie kilkanaście tysięcy a i tak muszę jeszcze opłacać za przesyłki.

W poniedziałek zrobiłem tu małe zakupy u dwóch sprzedawców, u jednego z nich musiałem dokupić kilka rzeczy, które nie były mi niezbędne, żeby załapać się na smarta. Jedna z przesyłek dalej jest w przygotowaniu. W tym samym dniu kupiłem kilka rzeczy w Chinach, bez żadnego smarta z Chin mam darmową wysyłkę. Dodatkowo Chińczycy ogarnęli transport, kiedyś czekało się miesiącami, teraz po tygodniu paczka z Chin jest u mnie w domu. ZA DARMO! Bez żadnych dodatkowych opłat, dodatkowo im więcej się kupi tym większe dostaje się rabaty. Paczka z poniedziałku z Allegro -w przygotowaniu. Paczka z poniedziałku z Chin- Paczka opuściła kraj/region nadania, wczoraj. 

Allegro musi się jeszcze dużo nauczyć, lubiłem tu kupować, ale nie wydam 60 zł na SMART! Po prostu mocno ograniczę zakupy na Allegro, lub w ogóle nie będę tu kupował, jest dużo różnych opcji żeby robić zakupy internetowe, bez dodatkowych opłat. Nawet w Polsce czy UE .

Mam tu konto przeszło 20 lat, trochę szkoda, ale nie jestem sentymentalny, pozdrawiam zespół Allegro i Allegrowiczów.

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

Client:44052296
#21 Demiurg#

wystarczy doliczyć koszty przesyłki do ceny i będzie pan zadowolony

Client44052296_1-1747305756898.png

oznacz moderatorów