Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj dokonałam zakupów u jednego sprzedawcy na kwotę ok 80 zł. Przy każdej aukcji jest zaznaczona oferta SMART. Natomiast przy finalizacji zakupu, dolicza dostawę ok 12 zł. Gdy wróciłam do aukcji, doczytałam, że u tego sprzedawcy darmowa dostawa jest powyżej 110 zł. I to jakby rozumiem, tylko czemu w zw z tym jest zaznaczona opcja SMART , która gwarantuje darmową dostawę powyżej 40 zł
asik71 suma kosztów dostawy nie może przekroczyć 40zł , pewnie zakup jest wielopaczkowy .
@asik71 Być może ten sprzedawca udostępnia tylko Smart z kurierem, czyli zakupy od 100 zł.
Następnym razem zwracaj uwagę na metody dostawy - powinny mieć znaczek Smart.
Hej @asik71, w tym przypadku opłata wynika z faktu, że Sprzedający, u którego zrobiłaś zakupy, oferował opcję darmowej dostawy w ramach Smart!, tylko za pośrednictwem Poczty Polskiej, Ty natomiast jako metodę dostawy wybrałaś Paczkomaty Inpost.
@asik71 Teraz sprzedawcy manipulują SMARTEM., często jest on ale w określonych przypadkach, trzeba czytać, patrzeć przed dokonaniem płatności.
@LEW433 manipulują??🤔
@pinsplash No nie wiem co to za wymysł z tą manipulacją 😊 Na szczęście jeszcze możemy decydować, które dostawy udostępniamy i czy mają być w Smarcie czy nie.
@LEW433 Dlaczego tylko w określonych przypadkach trzeba czytać i patrzeć na warunki dostawy ? Trzeba to robić ZAWSZE i WSZĘDZIE. Sporo problemów, które zgłaszają tutaj kupujący wynika z tego, że nie doczytają czegoś albo w ogóle nie czytają.
@LEW433, każdy Sprzedający sam decyduje o rodzajach dostawy z opcją Smart, które udostępnia w swoich ofertach.
@mr_oma Zgadzam się w każdym calu, opisuje tylko że coraz więcej sprzedawców to ogranicza.