anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jest mozliwosc wypłacenia z alegrosmart oszczędnosci na swoje konto bankowe.Jesli rak to jak to

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:101867026
#7 Wielbiciel#
  • Chciałbym wypłacić z alegrosmart gotówkę którą zaoszczędziłem na dostawach na swoje konto bankowe.Czy da się tak 
oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:101867026 mam dla Ciebie bardzo dobrą wiadomość.

Nie musisz nic robić bo te pieniądze już są u ciebie na koncie 😎

oznacz moderatorów
Client:101867026
#7 Wielbiciel#

No właśnie nie cały czas mam je na alegrosmart i nic nie mogę z nim zrobić.A jak jest możliwość to chciałem je przelać żeby z alegrosmart zniknęły a były u mnie na kącie

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:101867026 ale ta kwota pokazuje tylko ile byś musiał zapłacić za przesyłki jakbyś nie miał wykupionego allegro smart  😆 

oznacz moderatorów
sklep_solpio
#15 Entuzjasta#

ja po prostu nie wierzę 😄 nie dość że wysyłki za darmo to jeszcze hajs chcą :OOOOO

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

🙉

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Masz je na koncie. Tej kasy nie da się wypłacić. Jest to podsumowanie TEGO CO NIE ZAPŁACIŁEŚ.

Przykładowo kupuję sobie coś tam za 100zł + 20zł wysyłka. Wysyłka smart więc płacę za nią 0zł. Allegro dolicza te 20zł do kwoty oszczędności w zakładce. Jednak nie wypłacisz tego, bo nigdy nie zapłaciłeś tych 20zł więc masz je na swoim koncie...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
szymela54
Maestra

@Client:44052296 Na koncie albo w portfelu, kieszeni, śwince-skarbonce, czy tam innej pończosze 😂.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:101867026 hmmm...

Zaoszczędziłeś, więc już masz te pieniądze w kieszeni:) 

Nie można wypłacić tych pieniędzy to informacja ile zaosczędziłeś mając Smart!. Można jedynie nacieszyć oko.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:101867026 nic nie zaoszczędziłeś.....kwota , którą widzisz w zakładce smarta to wartość , którą zapłaciłbyś za przesyłki jakby były płatne , ale to tak nie działa bo ktoś musi za to przewoźnikom zapłacić  ,robi to allegro , ale nie z tych 5 dyszek ,które płacisz za subskrypcję  ,allegro nalicza sprzedawcom odpowiednio wysokie prowizje  ,a ci przekładają je na ceny towaru 

Sumując .... klient płaci za wszystko  ,również za to za co pozornie nie płaci , ot taka marketingowa pułapka .

oznacz moderatorów