Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:101867026 mam dla Ciebie bardzo dobrą wiadomość.
Nie musisz nic robić bo te pieniądze już są u ciebie na koncie 😎
No właśnie nie cały czas mam je na alegrosmart i nic nie mogę z nim zrobić.A jak jest możliwość to chciałem je przelać żeby z alegrosmart zniknęły a były u mnie na kącie
@Client:101867026 ale ta kwota pokazuje tylko ile byś musiał zapłacić za przesyłki jakbyś nie miał wykupionego allegro smart 😆
ja po prostu nie wierzę 😄 nie dość że wysyłki za darmo to jeszcze hajs chcą :OOOOO
🙉
Masz je na koncie. Tej kasy nie da się wypłacić. Jest to podsumowanie TEGO CO NIE ZAPŁACIŁEŚ.
Przykładowo kupuję sobie coś tam za 100zł + 20zł wysyłka. Wysyłka smart więc płacę za nią 0zł. Allegro dolicza te 20zł do kwoty oszczędności w zakładce. Jednak nie wypłacisz tego, bo nigdy nie zapłaciłeś tych 20zł więc masz je na swoim koncie...
@Client:44052296 Na koncie albo w portfelu, kieszeni, śwince-skarbonce, czy tam innej pończosze 😂.
@Client:101867026 hmmm...
Zaoszczędziłeś, więc już masz te pieniądze w kieszeni:)
Nie można wypłacić tych pieniędzy to informacja ile zaosczędziłeś mając Smart!. Można jedynie nacieszyć oko.
@Client:101867026 nic nie zaoszczędziłeś.....kwota , którą widzisz w zakładce smarta to wartość , którą zapłaciłbyś za przesyłki jakby były płatne , ale to tak nie działa bo ktoś musi za to przewoźnikom zapłacić ,robi to allegro , ale nie z tych 5 dyszek ,które płacisz za subskrypcję ,allegro nalicza sprzedawcom odpowiednio wysokie prowizje ,a ci przekładają je na ceny towaru
Sumując .... klient płaci za wszystko ,również za to za co pozornie nie płaci , ot taka marketingowa pułapka .