Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ale jak zwrot? W jakiej sytuacji?
Chodzi mi o środki które się odkładają jako oszczędności smart bo nie płaci się za kuriera.
@Client:42403991 NO TO DOWALIŁEŚ .... te środki masz w na koncie bo nie płacisz za przesyłki .
To jest tylko wyliczenie ile zaoszczędziłeś na transporcie. Nikt ci tego nie wypłaci! Tyle już mas w kieszeni bo nie płaciłeś za dostawy. Nie wierzę
@Client:42403991 Nie, nie wypłacamy tych środków na konta klientów. Suma zaoszczędzonych pieniędzy w Allegro Smart to jedynie informacja, ile zaoszczędziłaś nie wydając pieniędzy na płatności za dostawy.
@Client:42403991 A skąd i kto miałby Ci je zwrócić, to nie są już czasy pissowskich nieudaczników a to tylko taka "propaganda", nic w życiu nie ma za darmo, ktoś musi za to zapłacić, pisze to tylko bo mam wrażenie że jeszcze tego nie wiesz.😮
@Client:42403991 Jak znajdziesz sposób żeby to wypłacić na konto to daj proszę znać bo mam niezłą sumkę do zgarnięcia 😀
Ja mam 8216. Też chce
Sądzę że jak się złożymy to pójdzie w mln!🤗
@Client:42403991 zrezygnowałeś z allegro Smart? Powinieneś otrzymać pieniądze w ten sam sposób jak płaciłeś. Napisz więcej szczegółów.
Po rezygnacji środki wracają tam skąd wyszły.