Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czy ktos zna firme [edcyja] ,firma pod tym szyldem sciaga ciuchy z chin niedosc ze długo czekałem,to przyszło badziwie do mnie,zamowiłem kurtke w danym kolorze i rozmiarze,przyszła wczoraj 26.02 2025rok na młodego szczupłego chłopaka,dodatkowo lipa.Inie ten color.
@Client:76532112 forma sprzedaży nie jest zabroniona , niemniej firma [edycja] odpowiada za towar , który otrzymałeś , składaj reklamację i nie daj się naciągnąć na zwrot do Chin .
dziekuje slicznie
mysle ze odesle na adres tego sklepu w warszawie przez poczte. Warszawa 00-105 ul-Twarda 18 MH&KSsp.zo.o.
@Client:76532112 Zauważ, że adres do reklamacji to:
ta reklamacje z głosic bezposrednio do niego,on juz wczesniej ze on przysle mi dane jak mam to zrobic wpłacic na konto 89 zloty .
@Client:76532112 jakie konto , jakie 89 zł !!!, otwórz dyskusję i domagaj się odebrania towaru do reklamacji .
@Client:76532112 Jeśli faktycznie towar jest niezgodny z opisem to w szczegółach zakupu kliknij:
W dyskusji napisz, że składasz reklamację na podstawie niezgodności towaru z umową i poproś o odebranie towaru przez sprzedającego na jego koszt.
dziekuje bardzo.