Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę zwrócić produkt przez smart .Jak wygenerować kod i czy mam go napisać na paczce ? Czy też muszę napisać adres odbiorcy?Robie to pierwszy raz i nie mam pojęcia
@Client:53720936 napisz tylko kod na paczce i numer zwrotu 🙂 etykietę nakleja kurier jak wyciąga paczkę ze skrytki a przy da mu się kod jak pomiesza paczki i za dużo na raz wyciągnie, chodź bez kodu też w 98 % dochodzą 😄 a numer zwrotu ułatwi sprzedawcy identyfikację paczki 😄
A skąd ten nr zwrotu wziąć?
@Client:53720936 przy generowaniu zwrotu masz, w mailu z kodem, oraz w szczegółach zakupu a potem klikasz szczegóły zwrotu
Tu masz przykład 🙂
DATA ZGŁOSZENIA I NUMER ZWROTU
23 gru 2023 23:15 M59Z/2023
A ta data zgłoszenia i nr zwrotu pojawi ci się gdy pociśniesz zwrot?
Czas na zwrot to 14dni od dostarczenia i 14dni na odesłanie, więc w sumie 28dni, tak wszystko się pojawi po odstąpieniu od umowy zakupu, zwrotu i wygenerowaniu kodu, wszystko będzie widoczne.
@Client:53720936 tak rozwiń szczegóły zakupu i będzie zwróć zakup 🙂
Nie widzę nic takiego
@Client:53720936 Cześć 🙂 Kod do zwrotu wygenerujesz z poziomu zakładki Kupione.
Jeśli zwracasz zamówienie za pomocą metody Paczkomaty InPost lub Allegro One Box, to nie musisz drukować etykiety. Wystarczy, że napiszesz na paczce kod zwrotu (bez adresu odbiorcy).
Tutaj znajdziesz dokładną instrukcję: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zwrot-z-allegro-smart/jak-zwrocic-przedmioty-kupione-w-ramac...
W razie pytań daj znać 🙂 Chętnie pomogę
Z alegro smart do paczkomatu .To będzie przy zamówieniu w szczegółach?
@Client:53720936 Tak, przejdź do Szczegółów zamówienia, które chcesz zwrócić i tam znajdziesz opcję "Zwróć zakup":
Jestem tam ale nie widzę ani jak ten kod wygenerować ani nr zwrotu,Boże jaka ja stara i tępa jestem
@Client:53720936 Nie jesteś! Postaram się pomóc, pierwszy raz rzeczywiście może nie być taki łatwy 🙂
A czy już zgłosiłaś zwrot zamówienia? Podaj mi proszę numer tego zamówienia lub opisz, o które chodzi. Sprawdzę to dla Ciebie, postaram się wygenerować ten kod i prześlę Ci go tutaj
Olu zrobię to jutro
@Client:53720936 Może być jutro byle było to w możliwym czasie
@Client:53720936 Dobrze 🙂 A jeśli będzie Ci wygodniej, to możesz też do nas zadzwonić pod (bezpłatny) numer 616 271 777 (jesteśmy od 8:00 do 20:00)
Szczegóły i klikaj zwróć zakup
Udało się Dziekuje