Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam SMARTa, ale coraz mniej sprzedających ma opcji dostawy INPOST. Zmuszony do korzystanie z innych dostawców, po raz kolejny doświadczam OPÓŹNIONEJ PRZESYŁKI. Powiedzieć, że rezygnacja z Inpostu przez Allegro odbywa się k9sztem obsługi klientów, to nic nie powiedzieć. Czy to nowy standard Allegro? Nie dziwię się, że coraz więcej klientów zyskuje TEMU.
Opcja inpost jest tylko trzeba szukać bo automat "proponuje co innego"
Allegro One i Allegro Delivery mają termin doręczenia do trzech dni roboczych.
Pamiętaj też, że przewidywany termin doręczenia oblicza Allegro i nie uwzględnia on zadeklarowanego przez sprzedawcę terminu wysyłki.
Ps. A Inpost wcale nie jest taki cudowny. W ciągu ostatnich 10 lat tylko 4 paczki doręczyli bez problemu.
@pecela może to zależy od regionu, ja mam wręcz odwrotnie, zamawiam setki paczek rocznie InPostem - Punkt lub Kurier rocznie może 2-3 paczki gdzieś zabłądzą na sortowni na jeden dzień 🙂
Co nie powiem o One Box 3 zamówienia testowe i trzy opóźnione po 1 - 2 dni 😄
@kostas11 dokładnie tak samo mamy 🙂 inpost śmiga jak trzeba pilna przesyłka nadana o 15 z paczkomatu odebrana o 18 na drugi dzień było 🙂
Tak, to nowy standard Allegro. Krzyczą sprzedawcy, krzyczą kupujący. Nic to nie daje. Dostawa Allegro za którą szumnie biorą odpowiedzialność stwarza problemy, a klient słyszy " proszę się skontaktować ze sprzedawcą". Co może sprzedawca - najwyżej skontaktować się z Allegro... Taka zabawa w kotka i myszkę... Nawet nie da się tego po etykiecie zlokalizować, bo delivery ma inny numer etykiety niż jest w firmie kurierskiej. I tylko Allegro ma dostęp do numeru u dostawcy...
Bo w Allegro Delivery dostawcą/przewoźnikiem jest zawsze Allegro. Nie ważne czy fizycznie przesyłkę doręczy kurier Allegro, DPD, Orlen Paczki czy jeszcze inny.
@j_banas to nie wina sprzedawców, oni dalej mają to w ofercie, nie mam tygodnia żeby klient nie zadzwonił z pytaniem ( zawsze zamawiałem InPostem a teraz nie ma Pan w ofercie ) trafiali się klienci co zamawiali allegro im podmieniło na One Box, po chwili anulowanie i zamówienie tego samego InPostem 😉
Musisz klikać zmień, allegro bardzo ukrywa InPosta, sortowanie itp. trzeba rozwinąć filtr zaznaczyć InPost i wtedy pojawią się paczkomaty 🙂