Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś w ogóle sprawdził ups jak ta firma funkcjonuje ? Bo w ofercie oni nawet nie mają telefonu do odbiorcy ? kurierzy którzy nawet domofonem nie raczą zadzwonić . A jak w przypadku mojego Kolegi ma wejście przez bramę i klatkę w podwórku to kurier na 50 m prostej drogi zabłądził i dał awizo . firma ma okropne oceny w necie . Więc zastanawiam się czym Allegro się sugerowało wpisując ta popapraną firmę w program smart ? co było złego w DPD ? że mieli telefony ? że znajdywali ludzi żeby doręczyć przesyłkę ? czy jak zwykle o pieniądze ?
ps. mam nadzieję że Allegro dba o świadczenie jakości usługi zwłaszcza ze firmują to smartem . Pozdrawiam oby nigdy więcej ups.
@Thc4Life https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/jak-walczyć-z-dpd-opłaty-dodatkowe/m-p/373...
ten wątek nie jest na temat , który otworzyłeś ,ale może znajdziesz tam odpowiedź na swoje pytanie
UPS jest usługą smart ?
z DPD to ja zachwycony byłem . to UPS to jest jakaś patologiczna firma
poczytaj o wałkach z dopłatami do paczek stosowanymi przez DPD, to od razu będziesz mniej zachwycony. Nie ma kuriera idealnego, wszyscy są nastawieni na dojenie klientów, czyli nas w każdy możliwy sposób, a głównie nieuczciwie.