Dzisiaj napisałem do sprzedawcy pytanie czy gra kinect colection sports na xbox 360 co zakupiłem jest w języku polskim a sprzedawca napisał mi informację że na pisał informację by mi konto zablokowali że go nękam ago nie nękam t mi konto allegro zablokuje przez błędna informację
Nie wiem skąd wynika ta fantazja sprzedającego ale jeśli zadajesz mu pytanie to nie wiem dlaczego mielibyśmy blokować Tobie konto. To zbyt duża nadinterpretacja z jego strony.
Bez urazy ale podstawowe pytanie brzmi "a nękasz"? Może zadajesz dużo pytań odnośnie gier i je powtarzasz. Bywały tu skargi użytkowników gdzie ten sam klient dosłownie co tydzień potrafił zadawać te same pytania o te same przedmioty. Klient prawdopodobnie co tydzień sobie przeszukiwał oferty i pisał do wszystkich metodą "kopiuj- wklej". A sprzedawca po kilku tygodniach miał dość odpowiadania ciągle na to samo...
Teraz wszystkie wiadomości od jednego użytkownika Allegro zrzuca w jedną rozmowę co robi niezły syf, bo nie wiadomo o co chodzi przy pytaniach o różne przedmioty. Jednak sprawia to, że sprzedawca od razu widzi ile razy do niego pisałeś...
Za jedną wiadomosć raczej, by nikt takich rzeczy nie pisał, więc obstawiam, że było ich wiecej...
Jeśli to była tylko jedna jedna wiadomosć to nie masz się czym przejmować. Może Cie z kimś pomylił. Mógł ktoś inny go nękać podobnymi pytaniami z różnych kont i odpowiedział wszystkim. Allegro tak łatwo kupujących nie blokuje. Gdyby rzeczywiście tych wiadomości było sporo to wtedy inna rozmowa...