Witam. Mam zapytanie o promocję za zakup Allegro Smart. Po zakupie Smarta na email otrzymałem następującą wiadomosc. Dziękujemy za zakup Allegro Smart! W prezencie mamy dla Ciebie jeszcze coś ekstra. W Smart! Bonusach czeka na Ciebie kod na 3 miesiące z Disney+. Sprawdź! Jak wykorzystać kod? Odbierz swój kod w zakładce Smart! Bonusy Wejdź na Disney+ i podepnij kartę Wykorzystaj swój kod i ciesz się Disney+ przez 3 miesiące Wykorzystaj kod, podpinając kartę na stronie Disney+. Promocja tylko dla wybranych użytkowników. Oferta jest przeznaczona dla nowych lub powracających subskrybentów usługi Disney+. Sprawdź szczegóły w regulaminie promocji Disney+. Jednak jeśli klikam w link Smart!Allegro pojawia mi się informacja: Coś poszło nie tak Wybrany Bonus nie istnieje lub nie masz do niego dostępu Co może być przyczyną takiej sytuacji? Pozdrawiam.
@jasmin01all Ta promocja jest już zakończona. Jeśli nie aktywowałeś przyznanego kuponu, napisz proszę tutaj.
Nie aktywowałem przyznanego kodu. Czy mogę go ponownie otrzymać aby jeszcze aktywować?
Niestety nie, ponieważ promocja trwała do 14. grudnia.