Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
25.01.23 opłaciłem usługę smart 59,99zł a dzisiaj robiąc zamówienie została mi odliczona dostawa.
@REBUUUNIA bo pewnie kupiłeś w ofercie lub z opcją transportu bez oznaczenia smart
@REBUUUNIA na koncie, z którego piszesz ostatnie zamówienie jest z 27.01.2023, najprawdopodobniej więc złożyłeś zamówienie z innego konta, na którym nie masz wykupionego Smart!
nie mam innego konta
@REBUUUNIA a oferta miała znaczek smart
oczywiście,że miała
@REBUUUNIA na tym koncie nie ma zamówienia z dzisiaj, ale może go nie dokończyłeś. W takim razie podaj proszę numer oferty, bardzo możliwe, że w ofercie nie ma dostępnej dostawy Smart! Jeśli podasz mi numer oferty, to będę mogła to sprawdzić.
Numer oferty: 10702954879
@REBUUUNIA dziękuję! Darmowa dostawa w ramach Smart! jest dostępna jeśli wartość zamówienia wyniesie ponad 40 zł. Czyli w przypadku tej oferty, musiałbyś kupić 2 sztuki tego produktu i wtedy byłaby darmowa dostawa.
rozumiem dziękuje za wyjaśnienie
@REBUUUNIA Ten Smart to tak darmowy nie jest, musisz go wykupić i musisz przy zakupie spełniać warunki, tu masz instrukcję jak kupować ze Smartem: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...
zamawiam dwie sztuki i także dolicza dostawę
Bo Monika nie chcący Ci podała stare zasady. Dla nowych subskrypcji kwota dla odbiór w punkcie to min 45 zł
@REBUUUNIA tak, przepraszam jeśli Smart! wykupiłeś po zmianie zasad, to zakup od 45 zł pozwoli Ci skorzystać z dostawy w ramach Smart!
Może wybierasz taką formę dostawy, która nie jest w Smarcie w tej ofercie? Np. Paczkomat® Pobranie albo DPD pobranie
Tu nie sztuki się liczą, tylko kwota zakupu i rodzaj dostawy od której jest darmowa.
no właśnie zamówienie z 27.01 nie było obciążone kosztami dostawy