anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego naliczono mi koszty dostawy mimo, że mam Smart i oferta też posiada logo Smart?

darprus
#7 Wielbiciel#

Kupiłem przedmioty o wartości 599 zł. , sprzedający na aukcji miał ikonkę " allegro smart " , ja mam też wykupione ,, allegro smart " , mimo wszystko naliczono mi koszt dostawy. Dlaczego ? Ktoś mi odpowie ?.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

xyz96
#21 Demiurg#

Wybrałeś metodę dostawy oznaczoną ikoną Smart? Łączny koszt wysyłki tych przedmiotów (bez Smart) przekroczył 40 zł? Jeśli tak, to Smart znika. Kwota wysyłki nie może przekroczyć 40 zł. 

https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...

• przy zakupie wielu przedmiotów od jednego sprzedającego łączny koszt dostawy (przed skorzystaniem z Allegro Smart!) w ramach jednej wysyłki z Allegro Smart! jest mniejszy, niż 40 zł.
oznacz moderatorów

darprus
#7 Wielbiciel#

Nie , koszt przesyłki to 23 zł , ale wyjaśniono mi , że jednego przedmiotu dostawa tylko do paczkomatów . A ja kupiłem dwa przedmioty więc przykro nam ale te przedmioty idą razem więc musi być naliczona dostawa , jakby były kupione odzielnie to wtedy miałbym " smart " i bylbym " smart " , a tak jestem śmiechu  " wart " - zarobiło się przez fart ( alle... ).

Pozdrawiam i udanego dzionka !

oznacz moderatorów