Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego nie ma Paczkomatów ? . Dlaczego nie mogę zapłacić przez swój bank ?. Dlaczego Payu szwankuje !.
Paczkomatów może nie być dlatego, że sprzedawca ich nie udostępnia. Przez swój bank zapłacić możesz na pewno, tylko chyba nie potrafisz. PayU nie szwankuje. Nie krzycz, tylko napisz z czym konkretnie masz problem i jak on się objawia.
Nie krzyczę tylko się wk***iam jak Allegro ułatwia sobie mając w d**pie użytkowników. Jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo o co. Jedyne możliwości opłaty zakupu to: PayU, który żąda podania pełnego numeru karty debetowej (?) !. - BLIK, którego nie chcę i przelew tradycyjny, który - wiadomo. Przed "zmianami" klikałem opłać, przekierowało na metody, wybierałem swój bank i po kłopocie. Proszę teraz opłacić zakup.
@janusz150254 Tak, za zakupy płaci się tu zazwyczaj przez PayU (Allegro Finanse), jeśli się z tym nie zgadzasz, nie kupuj. Możesz jeszcze poprosić sprzedawcę o numer konta bankowego do zapłaty bezpośredniej na jego rachunek, z pominięciem Allegro Finanse, to nie jest zabronione. Jeśli poda, zapłacisz w ten sposób. Przelewem tradycyjnym przez Payu także możesz zapłacić, wybierasz tę metodę, wchodzisz na stronę swojego banku i robisz przelew.
@janusz150254, jeśli masz problem z realizacją konkretnego zamówienia, podaj mi proszę jego numer, jeśli tylko będę mogła, chętnie Ci pomogę. Co do wyboru samych płatności - masz do wyboru kilka możliwości, sam decydujesz, która najbardziej Ci odpowiada. Brak konkretnej metody dostarczenia przesyłki to już z kolei decyzja Sprzedającego.