anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie ma smart w tej ofercie?

sebastianek180
#1 Nowicjusz#

Zakupiłem Smart, mam go pół roku, jak kupuje u sprzedawców powyżej 40 zł, mam darmowa wysyłkę, u jednego spzredawcy chce zrobic zakup na 200 zł i wychodzi mi porzesyłka 72 zł, żadnej opcji nie ma aby była darmowa (każda opcja wysyłki jest płatna), nie wiem jak zakupić by nie płacic za przesyłkę 

czy coś nie tak z aukcją

https://allegro.pl/oferta/podstawka-doniczki-produkcyjnej-fi-35-5cm-wys-9076537544

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

@sebastianek180 Możliwe że ten sprzedawca nie udostępnia przesyłki w smarcie. Tu chodzi o ilość.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Udostępnia, najpierw sprawdź, a potem pisz, inaczej wprowadzasz w błąd.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@sebastianek180 Możesz max w jednej przesyłce z kurierem kupić 54szt.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@sebastianek180 bo sprzedawca ma źle ustawiony cennik, koszt dostawy przekracza 40 zł i smart znika 😞

5 lub 10 sztuk w paczce bo więcej nie wejdzie do paczkomatu i liczy za kolejna paczkę aż przekroczy 40 zł dostawa i znika, jak dasz mniej sztuk to się pojawi lub podziel na mniejsze paczki 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@sebastianek180 Kliknij sobie w zakładce Dostawa "sprawdź koszt dostawy dla wielu sztuk" na samej górze. Sprzedawca ograniczył ilość sztuk w jednej paczce. Poza tym gdybyś kupował bez Smart, darmowa dostawa znika, gdy koszt dostawy przekroczy 40 zł. Smart jest bardziej skomplikowany, niż się wydaje. Wkładaj sobie po jednym przedmiocie do koszyka i patrz, kiedy Smart się pojawia i kiedy znika.

oznacz moderatorów

sebastianek180
#1 Nowicjusz#

Dzięki z pomoc

juz wiem że za Smart tu nie działa, bo jest ograniczona ilośc sztuk w paczce, najwięcej 20 sztuk, a kupując nawet 20 sztuk nie przekraczam 40 zł i trzeba zapłacić za przesyłkę

oznacz moderatorów