Dzień dobry. Skończył mi się kilka dni temu allegro smart. Do 9.06 można go kupić w niższej cenie na rok. Niestety u mnie cały czas jest kwota 59.90 na rok, jak mogę dokonać zapupu w niższej cenie.
Pozdrawiam
@Client:73710342 umowa smart wygasa dopiero po 14 dniach, więc kilka dni, to za mało
@Client:73710342 promocja nie działa w okresie 14 dyniowego okresu wypowiedzenia.
U mnie wygasł prawie miesiąc temu. I też nie mam promocji, mimo, że na **piiip** jestem ok 20 lat i kupuję. Zapytałem ich mailem, jaką mają skalę traktowania klientów (bo nie traktują ich równo). Przypomina mi to działania operatorów telekomunikacyjnych, gdy nie było łatwego przenoszenia numerów - długoletni klient otrzymywał gorszą ofertę. łatwość przenoszenia polepszyła sytuację. Wg mnie Allegro potrzebuje bardzo prawdziwej konkurencji i nie mogę się doczekać, aż ten dzień nadejdzie.
Naprawdę te 20 PLN zmieni Twoje życie?
Wogóle, ale chyba nie zrozumiałeś, że to nie kwota ma znaczenie tylko irytujące podejście Allegro do klienta. A to nie pierwsze ich takie zachowanie, odkąd jestem 24 lata na tej platformie.
@Funky888 Zawsze możesz ją zmienić. Allegro nie jest dla klientów tylko pośrednikiem czerpiącym korzyści za udostępnienie platformy.
Serio? Aaa, to zmienia postać rzeczy, mogą olewać klienta jak im się podoba. Dzięki za prawdę objawioną 🤣
Widać była potrzebna 🙂
Wcale. Sprawdź w słowniku "sarkazm". I już nie troluj.
@Funky888 Myślałem że to Ty trollujesz od początku.