anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę kupić allegro smart taniej?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:73710342
#1 Nowicjusz

Dzień dobry. Skończył mi się kilka dni temu allegro smart. Do 9.06 można go kupić w niższej cenie na rok. Niestety u mnie cały czas jest kwota 59.90 na rok, jak mogę dokonać zapupu w niższej cenie. 

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:73710342  umowa smart wygasa dopiero po 14 dniach, więc kilka dni, to za mało

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:73710342 promocja nie działa w okresie  14 dyniowego okresu wypowiedzenia.

oznacz moderatorów
Funky888
#9 Pomysłodawca

U mnie wygasł prawie miesiąc temu. I też nie mam promocji, mimo, że na **piiip** jestem ok 20 lat i kupuję. Zapytałem ich mailem, jaką mają skalę traktowania klientów (bo nie traktują ich równo). Przypomina mi to działania operatorów telekomunikacyjnych, gdy nie było łatwego przenoszenia numerów - długoletni klient otrzymywał gorszą ofertę. łatwość przenoszenia polepszyła sytuację. Wg mnie Allegro potrzebuje bardzo prawdziwej konkurencji i  nie mogę się doczekać, aż ten dzień nadejdzie.

oznacz moderatorów
NipponShorty
#16 Inspirator

Naprawdę te 20 PLN zmieni Twoje życie?

oznacz moderatorów
Funky888
#9 Pomysłodawca

Wogóle,  ale chyba nie zrozumiałeś, że to nie kwota ma znaczenie tylko irytujące podejście Allegro do klienta. A to nie pierwsze ich takie zachowanie, odkąd jestem 24 lata na tej platformie.

oznacz moderatorów
NipponShorty
#16 Inspirator

@Funky888 Zawsze możesz ją zmienić. Allegro nie jest dla klientów tylko pośrednikiem czerpiącym korzyści za udostępnienie platformy.

oznacz moderatorów
Funky888
#9 Pomysłodawca

Serio? Aaa, to zmienia postać rzeczy,  mogą olewać klienta jak im się podoba. Dzięki za prawdę objawioną 🤣

oznacz moderatorów
NipponShorty
#16 Inspirator

Widać była potrzebna 🙂

oznacz moderatorów
Funky888
#9 Pomysłodawca

Wcale. Sprawdź w słowniku "sarkazm". I już nie troluj.

oznacz moderatorów
NipponShorty
#16 Inspirator

@Funky888 Myślałem że to Ty trollujesz od początku.

oznacz moderatorów