Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wybieram jedną z ofert Allegro smart, która do tej pory była bezpłatna przy dostawie do paczkomatu jeżeli cena była =>40 zł. Bardzo dużo było takich ofert. Teraz okazuje się, że za darmo jest- kurier, ale paczkomat jest płatny 8,99 zł.
Trochę to niefajne, jak kupowałem Allegro Smart na rok, to myślałem, że to się nie zmieni.
Wszystko zależy od sprzedającego, to on ustala swoje cenniki dostaw, nie Allegro.
Jeżeli sprzedający nie chce udostępniać wysyłki Smart to jak najbardziej ma do tego prawo. Musisz szukać ofert z oznaczeniem darmowej wysyłki Smart.
yellowball w wyszukiwarce na lewym pasku wysortuj - smart oraz dostawa paczkomaty .
@yellowball Cześć. Zgodnie ze sugestiami @Sojiro i @mdrogeria 🍓możesz wybrać inną ofertę, w której sprzedający udostępnia dostawę do Paczkomatów. W tym celu skorzystaj z filtrów po lewej stronie listy wyszukiwania. Wystarczy, że zaznaczysz "Darmowa dostawa Smart!":
Po przejściu do wybranej oferty możesz sprawdzić sposób i koszt dostawy z pakietem SMART!:
Ok, rozumiem. Jednak do tej pory oferty, o których mówię, miały zawsze darmową dostawę do paczkomatów, jak filtrowałem jako oferty Smart. Teraz te same oferty nie mają dostawy darmowej do paczkomatów, chociaż wcześniej tak było. Czyli po mojemu korzyść z dostawy Smart (i płatności) zaSmart zmniejszyła się.
Nie koniecznie się zmniejszyła, ponieważ są inne darmowe metody dostawy i każdy może sobie wybrać co mu pasuje.😁
Smart to również ponadnormatywne obowiązki dla sprzedających. Może ktoś utracił prawo do smarta, a może celowo z niego zrezygnował w swoich ofertach. Na szczęście jest możliwość samodzielnego wyboru, a nie odgórnego.