Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego mam płacić za zakupy-kilka towarów, jeżeli jestem SMART a zakupy saponad 130 zł?
A oferta była smart? Przecież widać to przed zakupem... Nie każdy sprzedawca jest smart z różnych powodów:
- nie chcę negatywów za przymusowe formy wysyłki, wystarczy zerknąć na opinie o allegro one i zrozumiesz, a bez tego nie wyśle smart.
- chce sprzedawać taniej , ekonomiczniej i ekologiczniej. Czyli bez dopłat do smarka, 50% zwrotów i ton zmarnowanych opakowań i paliwa (taa po 2 paczki one potrafi podjeżdżać 2 różnych kurierów w podobnym czasie). Najtańsze oferty często go nie maja, dlatego są najtańsze.
- Klient mu poleciał po gwiazdkach w opinii (nie koniecznie z winy sprzedającego tylko np za przymusową dostawę czy wywróżony przez allegro czas dostawy). Poniżej 98% normalni ludzie smarta nie mają. A komentarze wystawia większość osób nie zadowolonych i prawie nikt z zadowolonych, bo po co jak wszystko było ok.
@17021968 Bo nie spełniasz warunków Smarta: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...
Nie ty jeden.