anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego place za przesylke?

17021968
#7 Wielbiciel#

Dlaczego mam płacić za zakupy-kilka towarów, jeżeli jestem SMART a zakupy saponad 130 zł?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

A oferta była smart? Przecież widać to przed zakupem... Nie każdy sprzedawca jest smart z różnych powodów:

- nie chcę negatywów za przymusowe formy wysyłki, wystarczy zerknąć na opinie o allegro one i zrozumiesz, a bez tego nie wyśle smart.

- chce sprzedawać taniej , ekonomiczniej i ekologiczniej. Czyli bez dopłat do smarka, 50% zwrotów i ton zmarnowanych opakowań i paliwa (taa po 2 paczki one potrafi podjeżdżać 2 różnych kurierów w podobnym czasie). Najtańsze oferty  często go nie maja, dlatego są najtańsze.

- Klient mu poleciał po gwiazdkach w opinii (nie koniecznie z winy sprzedającego tylko np za przymusową dostawę czy wywróżony przez allegro czas dostawy). Poniżej 98% normalni ludzie smarta nie mają. A komentarze wystawia większość osób nie zadowolonych i prawie nikt z zadowolonych, bo po co jak wszystko było ok.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Nie ty jeden.

oznacz moderatorów

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@17021968 to, że Ty posiadasz aktywną usługę Allegro Smart! to jedno. A drugie, że sprzedający również musi spełnić szereg wymagań dotyczących sprzedaży i ofert, aby uzyskać ikonkę Allegro Smart! przy swoich ofertach. O tych warunkach przeczytasz w tym art. w Pomocy.

Paula
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów