Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
dzisiaj zapłaciłam za allegro smart, przy zwożeniu zamówienia na kwotę 337,55 zł/netto.
Ale przy opłaceniu zakupu płaciłam po 8,99 zł za wysyłkę każdego zamówienia. Czyli zamiast tego żeby pobrać opłatę raz w kwocie 10,99 zł jeden raz, pobrało 7 raz 8,99 zł 1 raz 10,99 zł.
Zamówienie złożyłam dzisiaj.
@Client:61108242 Czyli coś nie zadziałało, ponieważ przy zakupie jesteś informowany, że kupując Smart na miesiąc masz w tym zakupie darmową dostawę. Skoro zapłaciłeś za Smart 10.99 zł, wysyłka całego zamówienia powinna być darmowa. Chyba że składałeś kilka zamówień, czyli dokonałeś kilku oddzielnych zakupów, wtedy tak, płacisz za dostawy 8.99 zł paczkomatem. Tylko do jednego z tych zamówień przy zakupie Smart powinieneś mieć darmową dostawę.
@Client:61108242 już tłumaczę, stało się tak, ponieważ żeby dostawa była w ramach Smart! to suma zakupów w ramach ofert jednego sprzedającego musi być wyższa, niż 40 zł. A w przypadku zamówienia, które dziś zrobiłaś (u 8 sprzedających) tylko jeden zakup od jednego z nich był na kwotę wyższą, niż 40 zł.
@Client:61108242 Czyli należy poczytać jak to należy robić: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...