anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego została pobrana opłata za dostawę skoro mam Smart?

grek751
#8 Zapaleniec#

Witam. Zakupiłem towar za kwotę wyższą niż 40 zł a i tak została naliczona mi kwota za przesyłkę. Posiadam plan Smart jak i towar wystawiony był z planem Smart. Dodam,że to nie pierwsza taka sytuacja jaką miałem. 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Halfrunt
#20 Guru#

To trzeba koniecznie gdzieś zgłosić! Tak być nie powinno. 

Daj linka do oferty i podaj ile sztuk kupiłeś.

oznacz moderatorów

grek751
#8 Zapaleniec#

Zobacz ofertę:
https://allegro.pl/oferta/tm-toys-oryginalna-kostka-rubika-3x3-wave-ii-3025-10566381394

To była jedna sztuka ale kwota ponad 40 zł 

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

U mnie w koszyku zdejmuje opłatę dla DPD i paczkomatu przy płatności z góry.

Jeśli u ciebie opłata jest naliczana do zglaszaj do Allegro bo masz problem z kontem. I być może wynagrodzą ci te opłaty jakimś monetami.

oznacz moderatorów

grek751
#8 Zapaleniec#

I już się wyjaśniło.  Podobno jakiś błąd w systemie. Wyrównano mi monetami.

Dzięki za zainteresowanie tematem.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Musisz wybrać dostawę kurier DPD albo paczkomat, u mnie działa, mam darmową.

oznacz moderatorów

krejzole
#14 Krzewiciel#

To taki NOWY ŁAD, niby dostajesz za darmo ale oddasz podwójnie w cenie produktu.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@grek751 Może miał sprzedający w ofercie Smarta ale mogłeś wybrać taką metodę dostawy w której nie było Smarta. Poczytaj o tym jak kupować ze Smarkiem: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...

oznacz moderatorów

maxr01
#17 Koryfeusz#

Nic nie piszesz na temat wybranej metody płatności i przesyłki - a to jest najważniejsze.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów