anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczeo mam wyzszy prog na dostawy smart

jadzia07_2008
#8 Zapaleniec

Nie wiem dlaczego mam podniesiony prog na  dostawy smart z 45 na 49.90 pln..umowę przedluzylam w styczniu. Nowe warunki obowiązują od marca ( dla nowych I tych którzy przedłużali po 2 marca )

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@jadzia07_2008 Gdzie widzisz informację, że masz próg 49,90 zł? 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

jadzia07_2008
#8 Zapaleniec

Wplakabym odpowiedź na pytanie dla czego tylko kurier za 65 bez mozliwosci zmiany..

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@jadzia07_2008 a może kuriera wybierasz tam masz próg 65 zł a 45 zł jest do punktów ?

jadzia07_2008
#8 Zapaleniec

tylko kurier się ,podpowiada bez mozliwosci zmiany. Nie zawsze tak bylo.Czasami nie bylo inpostu  tylko allegro del,to machnęłam ręką,ale teraz kurier!!,i nie mogłam zmienic (18 lat na Allegro);dodatkowo paczka bez awizacji DPD?Więc też nie ma możliwości przekierowania.

oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#16 Inspirator

Odpisałam Ci w poprzednim poście co najprawdopodobniej się zdarzyło. Nie będę przepisywać. A jak chcemy mieć pewność to daj link do oferty co też pisałam... Co do przekierowań to w Delivery ich nie ma, były w erze przed Delivery ale płacił za nie sprzedawca bez własnej zgody...

oznacz moderatorów

jadzia07_2008
#8 Zapaleniec

tak ,dziekuje zz podpowiedz. Sprawdzilam oferte.Teraz jest ok.pozdrawiam

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@jadzia07_2008 Zapytam jeszcze raz 🙂 Gdzie pojawia Ci się taka informacja? 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

jadzia07_2008
#8 Zapaleniec

wszystko sprawdzilam .W umowie jest prawidlowo 45pln . ...Była tylko jedna opcja dostawy kurier i nie mogłam zmienic.. ciągle pojawiała się inf, brakuje do darmowej dostawy i różne kwoty. Stąd wysz  ze 45 to za malo..s Sprawdzilam teraz i jest ok. 45pln funkcjonuje , jest opcja Allegro Del...I moge wybierać.nawet in post. Poprzednio bywało, że było beal in postu a tylko allegro delivery.Jeszcze raz. Teraz działa .Dziekuje za zajecie sie moim problemem i  do nastepnego..pozdr

oznacz moderatorów