Nie wiem dlaczego mam podniesiony prog na dostawy smart z 45 na 49.90 pln..umowę przedluzylam w styczniu. Nowe warunki obowiązują od marca ( dla nowych I tych którzy przedłużali po 2 marca )
@jadzia07_2008 Gdzie widzisz informację, że masz próg 49,90 zł?
Wplakabym odpowiedź na pytanie dla czego tylko kurier za 65 bez mozliwosci zmiany..
@jadzia07_2008 a może kuriera wybierasz tam masz próg 65 zł a 45 zł jest do punktów ?
tylko kurier się ,podpowiada bez mozliwosci zmiany. Nie zawsze tak bylo.Czasami nie bylo inpostu tylko allegro del,to machnęłam ręką,ale teraz kurier!!,i nie mogłam zmienic (18 lat na Allegro);dodatkowo paczka bez awizacji DPD?Więc też nie ma możliwości przekierowania.
Odpisałam Ci w poprzednim poście co najprawdopodobniej się zdarzyło. Nie będę przepisywać. A jak chcemy mieć pewność to daj link do oferty co też pisałam... Co do przekierowań to w Delivery ich nie ma, były w erze przed Delivery ale płacił za nie sprzedawca bez własnej zgody...
tak ,dziekuje zz podpowiedz. Sprawdzilam oferte.Teraz jest ok.pozdrawiam
@jadzia07_2008 Zapytam jeszcze raz 🙂 Gdzie pojawia Ci się taka informacja?
wszystko sprawdzilam .W umowie jest prawidlowo 45pln . ...Była tylko jedna opcja dostawy kurier i nie mogłam zmienic.. ciągle pojawiała się inf, brakuje do darmowej dostawy i różne kwoty. Stąd wysz ze 45 to za malo..s Sprawdzilam teraz i jest ok. 45pln funkcjonuje , jest opcja Allegro Del...I moge wybierać.nawet in post. Poprzednio bywało, że było beal in postu a tylko allegro delivery.Jeszcze raz. Teraz działa .Dziekuje za zajecie sie moim problemem i do nastepnego..pozdr