Witam, dwie godziny temu dostałem wiadomość e-mail od Allegro o ofercie odnowienia subskrypcji Allegro Smart na rok z ceną 39.90 zł. Na koncie mam zaznaczone wszystkie zgody marketingowe itd., ale cena która mi się wyświetla przy zakupie usługi to cały czas 59.90 zł. Chciałbym zakupić usługę po promocyjnej cenie, więc proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
@Carbo1991 A co wyświetla Ci się w tej zakładce? Wyślij zrzut ekranu.
@Carbo1991 Upewnij się, że jesteś zalogowany na prawidłowe konto. Na to gdzie jest adres email, na który przyszedł mail o promocji.
Tak, jestem zalogowany na dobre konto. Na to samo na które przyszła wiadomość e-mail.
@Carbo1991 Dziękuje za informację. Zweryfikuję sprawę i wrócę z odpowiedzią.
Przepraszam, ale nie udało się jeszcze znaleźć odpowiedzi? 😔
Z tego co widzę odpiąłeś kartę od płątności za Smart! dlatego otrzymałem informację, że promocja będzie przyznana Tobie 4 stycznia. Proszę o cierpliwość.
Zgadza się, odpiąłem kartę przed wygaśnięciem Allegro Smart. Ok, dziękuję za odpowiedź i czekam na 4 stycznia. Pozdrawiam serdecznie!
Chcialbym podlaczyc sie pod temat. Maila o ofercie na smart za 39,90 zl dostalem 26 grudnia. Czy w aplikacji, czy na komputerze, mam możliwosc przedluzenia tylko za 59,90 zl.
Moze jednak nie zasluzylem?