Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
......"Mogę złożyć wniosek w Pani imieniu, proszę tylko aby potwierdziła Pani że zgadza się z poniższymi oświadczeniami:
Wyrażam zgodę na zawarcie z Allegro sp. z o.o. umowy przystąpienia do długu o której mowa w Załącznik nr 9 Regulaminu Allegro cz IV pkt 9.
Oświadczam, że wszystkie informacje podane przeze mnie w tym formularzu są zgodne z prawdą.
Proszę również podać numer konta do wykonania przelewu....."
Jak moge sie zgodzic i czy powinnam, nie widzac formularza i poswiadczyc ze wszystko jest zgodne z prawda, skoro ja go nie wypelnie, tylko ktos to zrobi. Jestem chora od tej korespondencji, juz 6 osob do mnie napisalo i kazda z nich , cos innego.
@Client:132729407 z jakiego e-maila przyszła ta widomość🤔
| 20 mar 2025, 19:22 (2 dni temu) |
|
Dzień dobry,
Proszę się nie obawiać, obejmiemy zakup programem Allegro Protect, aby nie czekała Pani już dłużej na rozwiązanie problemu. Tym samym zwrócimy Pani pieniądze i może Pani zachować klosze oraz dowolnie dysponować towarem.
Mogę złożyć wniosek w Pani imieniu, proszę tylko aby potwierdziła Pani że zgadza się z poniższymi oświadczeniami:
Wyrażam zgodę na zawarcie z Allegro sp. z o.o. umowy przystąpienia do długu o której mowa w Załącznik nr 9 Regulaminu Allegro cz IV pkt 9.
Oświadczam, że wszystkie informacje podane przeze mnie w tym formularzu są zgodne z prawdą.
Proszę również podać numer konta do wykonania przelewu.
|
czw., 20 mar, 19:22 (2 dni temu)
|
|
Dzień dobry,
Proszę się nie obawiać, obejmiemy zakup programem Allegro Protect, aby nie czekała Pani już dłużej na rozwiązanie problemu. Tym samym zwrócimy Pani pieniądze i może Pani zachować klosze oraz dowolnie dysponować towarem.
Mogę złożyć wniosek w Pani imieniu, proszę tylko aby potwierdziła Pani że zgadza się z poniższymi oświadczeniami:
Wówczas od razu będę mógł złożyć wniosek i zaakceptować go na kwotę 71,98 zł.
Pozdrawiam
Zespół Allegro
|
20 mar 2025, 19:22 (2 dni temu)
|
|
Dzień dobry,
Tu możesz też zapytać. Bezpośrednio Allegro: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
@Client:132729407 a nie miałeś dyskusji i propozycje złożenia wniosku do AP
@Client:132729407 potwierdzam, że korespondencja toczy się z naszym supportem - nie jest to oszustwo. Numer zgłoszenia: 50247961.
W takim razie, bardzo prosze przyslac mi na e-mail formularz wniosku, aj go wypelnie i ta sama droga odesle. Ja nawet nie wiem, jak ktos moze odpowiedziec w moim imieniu. Prosze sie nie dziwic, Ja 35 lat mieszkalam za granica i na emeryture wrocilismy do kraju. Tam nie do pomyslenia bylo, zapewnic ze to co napisane jest prawda, skoro nie widzi sie co ktos napisal. Mamy tu w rodzinie dwoch prawnikow i wrecz zabronili nam, cokolwiek podpisac czy tez poswiadczyc, skoro nie mamy formularza. Ja juz jestem chora od zalatwiania tej sprawy. Prosciej by bylo przyslac razem z kurierem nalepke, zabral by zly towar, sprzedawca by zwrocil pieniadze i by bylo po klopocie. Jest za wiele komplikacji.
@Client:132729407 proszę Cię o kontynuowanie korespondencji z naszym supportem w zgłoszeniu 50247961.
Gdzie mam szukac Zalacznik Nr 9 Regulaminu Allegro czesc IV punkt 9. Jak dlugo jeszcze bedzie trwala nasza korespondencja?
Jagusia [edycja]
@Client:132729407, załącznik nr 9 Regulaminu Allegro znajdziesz tutaj. Co do trwania korespondencji, trudno jest mi określić dokładnie, ile będzie to trwać - będzie trwała, dopóki sprawa nie zostanie rozwiązana.
Dobrze się tam czujecie w allegro? To nie jest notarialny dokument cesji wierzytelności nawet nie ma podpisu ani możliwości weryfikacji kupującego