Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy zamawiając dostawę kurierem Pocztex (za 0 zł z ramach smart) będę mogła zwrócić paczkę w paczkomacie bez opłat?
Będziesz mógł zwrócić w ramach Smarta, ale metoda jest opisana w zakładce danej oferty "Zwroty".
jeszcze nie wybralam metody dostawy, więc nie mogę sprawdzić sposobu zwrotu, a nie chciałabym sie bujac po pocztach
Ale w ofercie jest wszystko opisane.
@Client:107735198 w paczkomacie tylko na swój koszt 😞 przy zakupie w smarcie darmowy zwrot jest przeważnie tą samą metodą 🙂
W tym przypadku Bezpłatny zwrot w placówkach Poczty Polskiej ( z wyłączeniem Agencji Pocztowych)
Tu masz więcej
o własnie, tak podejrzewałam 😞 czyli musze wybrac dostawe do paczkomatu i zwrot tez tak bede mogła zrobić
@Client:107735198 tak przeważnie jest w linku masz wszystkie dostawy i metody zwrotów 🙂
matkoooo, jakie to skomplikowane :)) weszłam w ten zakup i widzę, że dostawa za 0 zł jest pocztex kurier, a gdy chce opłacić, to nagle mam o wiele wiecej mozliwosci darmowych dostaw
@Client:107735198 Bo kurier Pocztex to też punkty czy automaty pocztowe 🙂
hehe, robisz mi co raz wiekszy zamęt w głowie 😄
Kupujesz od razu z myślą, że będziesz zwracać?
to są buty...wiec przezorna.....
No nie jest to regułą, wszystko zależy od towaru ale pamiętaj warto sprawdzać zakładkę zwroty, żebyś nie zdziwił się .😛
....teraz juz nie umiem wejsc z zakładke zwroty 😞 ...ech...allegro to chyba nie dla mnie