Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ojciec mój mawiał, "synu nie ufaj ludziom którzy na pieniądze mówią pieniążki"
Będziesz mówił "pieniążki"... będziesz zarabiał pieniążki 😉
@maJk96 dobre, muszę sobie zapisać 😁
@Client:76276082 Pieniążki ze smarcika 😂
@Kaliope_Brzeg A'propos smarcika*
Na stronie startowej allegro, wśród różnych zachęt pt. "Warto zobaczyć" zauważyłam okrągły zielony banerek nad hasełkiem "Szybkie dostawy". Po rozwinięciu banerka przeczytałam m.in.: "Zamów do 10:00 i odbierz dzisiaj z Allegro One Box".
Z wrażenia aż się *usmartałam. 🤧 🤣
@szymela54 Smartam i ja 🤣
@Client:76276082 allegro obiecało ci, że nie będziesz płacił za wysyłki, ale nie obiecywało że będzie płacić tobie.
Jeśli dzięki smart zaoszczędził jakieś pieniądze to powinni wypłacić. Bank wypłaca oszczędności.
No masz je na koncie przecież. Nie płacisz za dostawę to tam zostają. Ale czy takie zaoszczędzone to mocno wątpliwe. Wszelkie dopłaty do smarta, koszty obsługi ciągłych zwrotów itp płacisz w cenie towaru....
Ej tam przepłaca w cenie, ważne że wysyłka gratis 😂 PANIE bo ja mam SMART ja teraz wszystko na allegro mam za darmo 🤣 Taki tekst usłyszałem ostatnio od bardzo miłego dziadziunia który tłumaczył mi to wszystko przez telefon 40 minut.
Wierzysz jeszcze w bajki jakie ci opowiadają a prawda jest taka że nic nie zaoszczędziłem a jak byś dokładnie przeanalizował te swoje zakupy w smarcie to byś zobaczył ile straciłeś. Nie ma nic za darmo ,to ma tak tylko wyglądać aby przyciągać klientów.
@Client:76276082 oczywiście masz je u siebie w portfelu, zaoszczędziłeś tyle ile Ci się wyświetla bo nie płaciłeś za wysyłki, więc masz to górką, najłatwiej po każdym zakupie wrzucaj do skarbonki koszt wysyłki 😄
Oczywiście że możesz a jak dostaniesz to podpowiedz jak to zrobić, każdy z nas z pewnością także by chciał.🤣
@Client:76276082 te pieniążki to takie witalne oszczędności którymi możesz się wirtualnie cieszyć, ale ich nie zmaterializujesz i nic za nie nie kupisz