Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym aktywować allegro smart, ostatnio kupiłem sobie je na miesiąc , 15 września do 15 października, powtarzam kupiłem sobie tylko na miesiąc bez żadnej subskrypcji na dłużej, dzisiaj mamy 22 i chce sobie znowu tak samo zakupić allegro smart na miesiąc i kiedy chce już opłacać je widzę że allegro smart będzie ważne od 15 paź 2023 - 15 lis 2023, no ale jak to ? przecież dzisiaj mamy 22 października, a więc powinno być od 22 października do 22 listopada, o co chodzi? brakuję kalendarza w firmie i allegro nie wie co to znaczy "na miesiąc" czy to jakiś błąd?
Co za absurd... czyli lepiej opłaca się założyć za każdym razem kupowania allegro smart na miesiąc nowe konto żeby allegro nie zabierało kilku dni z miesiąca... ŻENADA
A tak to że jest 14dniowy okres wypowiedzenia i jak w tym czasie przedłużasz to bedzie tak, wykup 15dni po terminie a masz 14dni za darmo.
Nie rozumiem, jaki okres wypowiedzenia? jak to allegro smart na miesiąc jest a nie subskrypcja... j
@1Adaas1 Każda umowa ma okres wypowiedzenia i tu w Smarcie jest to 14 dni od czasu końca aktywnego. tego tak otwarcie nie piszą, musisz wejść w regulamin. Ale jest tak jak piszę możesz wierzyć.
aaa, no nie wiedziałem ja **piiip**ziele wszędzie tylko chcą człowieka oszwabić jak nie na kasę, to na dni z allegro smart xD żałosne, no trudno już kupiłem te allegro smart za 14,99 zł na MIESIĄC , KTÓRY NIE POTRWA MIESIĄC Xd THX ALLEGRO
Tak jest.
Wykupujesz na miesiąc, ale działa 14 dni dłużej... więc dokup jak się dopiero skończy, bo ci policzy ten czas wypowiedzenia.
ok , to będę pamiętał na przyszłość.
@1Adaas1 Jeśli płaciłeś kartą i masz podpieta kartę to Allegro samo sobie pobrało za kolejny miesiąc. Za grudzień też sobie wezmą jesli nie zablokujesz tego procederu.
Nie mam dzięki Bogu podpiętej karty pod to diabelstwo, jestem strasznie uczulony na takie akcję , bo wiem że wszędzie tak oszukują.