Przed chwilą otrzymałam maila że kurier DHL podjął nie udaną próbę doręczenia.Podobno nikogo nie zastał pod adresem. Problem w tym że adres doręczenia to moje miejsce pracy a ja w chwili obecnej w niej jestem.Nie mam kontaktu do kuriera,nie mam paczki...Po co mi ten smart za którego place aby mieć przesyłkę na konkretny adres skoro kurier nie przynosi jej?Co mam zrobić w tej sytuacji.Podobno podejmie próbę jutro tyle że jutro też tu będę i co znów uzna że nikogo nie zastał...
@Client:110782459 a kto Cię zmusza do DHL, mają za dużo paczek i nie ogarniają, może awizują w jakimś punkcie ? czas pokaże 😄
Co ma SMART do doręczenia? Przecież to jest metoda opłaty usługi.
Cześć, @Client:110782459. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Dhl to obecnie niestety ma opinię chyba najgorszego kuriera w kraju. Chcesz mieć pewną dostawę to wybierz kuriera, który w Twoim regionie dobrze działa. Ja miałam jedną jedyną paczke z Allegro z kurierem DHL, zeby było smieszniej jeszcze z oficjalnego sklepu Allegro i omijam ich kurierów szerokim łukiem. Pierwszego dnia zrobił to samo co Tobie, a drugiego niby przyniósł ale z taką dziurą, że kilogramowe kawy wkładałam i wyciągałam bez rozpakowywania. Teraz tylko najcięższe lub wielgaśne paczki biorę kurierem, te daja poczcie lub DPD (u mnie bez problemu), reszta albo paczkomat Inpost albo kupuje gdzie indziej. Nie jedzie mi człog... żebym miała drugi raz dać się zrobić z DHL... Juz prędzej z braku laku kupię z innego konta bez smarta i opłacę wysyłke jaką chcę niz cokolwiek z nim zamówię...