Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam zwrócić uszkodzony fotel w ramach reklamacji i wypełnić formularz ale nigdzie nie moge go znaleźć. Przepraszam ale robię to pierwszy raz i jestem kompletnie zielona.
Ale jak Reklamujesz to sprzedawca powinien Tobie dać etykietę nadawczą do odesłania sprzętu w ramach reklamacji.
Jeśli robisz po prostu zwrot to wchodzisz w zakładkę kupione i tam generujesz zwrot.
Zanim cokolwiek zrobisz to zastanów się czy robisz Zwrot czy Reklamujesz towar bo to 2 różne rzeczy.
sprzedawca mi napisał by zrobić zwrot
Ale Reklamujesz czy zwracasz produkt?
generalnie zamówiłam 2 fotele, jeden jest ok, drugi nie. Chciałam reklamować ten jeden i chciałam by mi przysłali nowy niewadliwy. Rozpoczęłam dyskusje w ramach reklamacji i zasugerowano mi bym odesłała ten jeden fotel w ramach darmowego zwrotu allegro smart, ale nie mam nigdzie formularza ani kodu zwrotu
@NipponShorty Zwrócić towar można Odstępując lub Reklamując 🙂 @Client:42423259 o ile nie mineło 14 dni wtedy sprzedawca powinien podesłać kuriera lub etykietę i odebrać towar 🙂
dotarłam do tych punktów. NIgdzie nie ma jednak formularza ani etykiety. ok czyli mam obstawać przy tym by sprzedawca podesłał kogoś i etykiete? Ta jego sugestia bym sama to wysłała jest niewłaściwa?
@Client:42423259 Po przejściu przez formularz otrzymasz kod lub etykietę do zwrotu.
ok dzieki - moze jakos sobe poradze - czekam jeszcze na ich odpowiedz