anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie znajdę informację ile mam kuponów w aktualnej loterii smart?

Client:87662742
#1 Nowicjusz

Client87662742_0-1762630104327.pngnie mogę nigdzie znaleźć "strefy słuchacza" ani  miejsca gdzie będzie napisane ile mam kuponów.  A mam. bo na samym początku loterii pokazywało się to normalnie a teraz nigdzie tego nie ma. a chcę zobaczyć ile  mam kuponów na grudniowe losowanie (a wiem że mam bo mam min.20 ich) teraz nawet żeby wejść na tą stronę co wysłałam zdjęcia to muszę wejść w powiadomienie że zdobyłam losy. nigdzie nie ma nic czytelnie wyświetlone 

Client87662742_1-1762630124154.pngClient87662742_2-1762630144733.pngClient87662742_3-1762630165741.png

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @Client:87662742. Jeśli zarejestrowałaś się w Loterii i wyraziłaś zgodę na udział, to wszystkie swoje losy znajdziesz na tej stronie

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MrsLo
#7 Wielbiciel

Po kliknięciu w link co Pani podała otwiera się to, po kliknięciu w link na tej stronie znowu otwiera się to samo 

IMG_8722.png

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@MrsLo już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Syrena_zT

@MrsLo nie możesz przejść do swoich kuponów, ponieważ obecnie nie masz aktywnej usługi Smart! na koncie. Kupony nie zniknęły, jednak bez aktywnej usługi nie będziesz miała do nich dostępu. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MrsLo
#7 Wielbiciel

Dziękuję za wyjaśnienie! Czy w loterii też nie będę uczestniczyć do póki nie aktywuje Smart?

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@MrsLo losy będą brały udział w losowaniach. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów