Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kierow no ale powiedz coś, bo ja wysyłam?
Nie da się wygenerować etykiet, strona InPostu też nie odpowiada.
Od kilkunastu minut nie działa menager inpost. Strona się nie ładuje i wyskakuje błąd 500.
Ja też przy otwieraniau managera paczkomatów mam błąd 500 znaczy serw inpostu ma problem
Również mamy problem, zostały nam dwie paczki do wygenerowania i nagle klops inPost leży, byłem już w PaczkoPunkcie gdzie oddaje zawsze paczki i u nich również awaria
Może tym razem usuną szybciej tę usterkę bo ostatnio to kilka dni się męczyli .
U mnie przy logowaniu wyskakuje captcha i mimo potwierdzenia, że nie jestem robotem nie loguje tylko wyświetla info o złym loginie lub haśle i każe kliknąć w link aktywacyjny, którego oczywiście nie ma. @InPost czy można prosić o informacje co się dzieje.
nawet infolinia nie działa
wywaliło stronę in postu - nie działa infolinia - nie działają manager kuriera i paczkomatu
oj bedzie grubo
Dobrze, że to się stało teraz. Rano mógłby być niezły raban.
Super . Tracking też nie działa. 😞
Klienci już piszą maile z pytaniami 😞
Odeślij ich do artykułów związanych z ogólnopolską awarią InPostu. Nie bierz tego na siebie tylko przedstaw sytuacja taka jaka jest 😂
Tu masz przykład: https://downdetector.pl/status/inpost/
Pzdr
Z uwagi na awarię w usługach T-mobile, nastąpiła przerwa w funkcjonowaniu części usług InPost. Przepraszamy za powstałe utrudnienia. Postaramy się, aby działanie usług zostało jak najszybciej przywrócone.
@InPost Dla was to zwykła awaria a sprzedawcą spada jakość którą w żaden sposób nie potraficie poprawić a ci muszą do waszych przesyłek jeszcze dopłacać i za wszystko przed klientami się tłumaczyć bo jak mówi regulamin "za dostawę odpowiada sprzedawca".
Dobra, to już wiemy, ale ile to potrwa?