Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:53899838 zaznaczyć, skopiować do worda, powiększyć i pogrubić do formatu A4, wydrukować i powiesić na ścianie 😄
Jak chcesz korzystać z oszczędności to pierw trzeba je uzbierać, po każdym zakupie wrzucaj do skarbonki koszt wysyłki i potem rozbij skarbonkę i będą oszczędności 🙂
Nie można to tylko reklama medialna Allegro, zrób Sobie zrzut ekranu na pamiątkę.🤣
Można np zrobić zrzut ekranu „zaoszczędzonej” kwoty, po czym zamówić na Allegro wydruk tego zrzutu na jakimś ładnym papierze - taki powiedzmy 70x50 cm oraz do tego ładną ramkę (polecam z matową szybą antyrefleksyjną) i sobie to powiesić w domu.
Wydruk i ramkę należy oczywiście zamówić ze SMARTem aby zaoszczędzić jeszcze więcej.
Oszczędność, to przesyłki za darmo.
@Client:53899838 To co ci się wyświetla jako oszczędność to zwykła fikcja abyś tylko więcej kupował ze Smartem a rzeczywistość jest taka że kupujesz produkty o wyższej cenie z wliczonymi kosztami smarta w jego cenę jakie ponosi sprzedawca . Tobie ma się tylko wydawać że to jest dla ciebie lepiej i taniej a tak nie jest .Zwykły przykład -kupujesz kilka pozycji od jednego sprzedawcy w smarcie gdzie każdy jest droższy o kilka złotych od takiego samego przedmiotu w innym sklepie bez smarta i więcej tracisz na darmowej dostawie niż byś zapłacił za jedną wysyłkę bez smarta.
Nie do końca masz rację. Kiedy szukam jakiegoś przedmiotu, to sprawdzam co mi się lepiej opłaca, kupić ze smartem czy bez. Zawsze kilka złotych jestem do przodu, a przy okazji mam zagwarantowany darmowy zwrot.
@czeni-c1 Oszczędności są pozorne bo wiele towarów - szczególnie tańszy asortyment jest na Allegro czasem nawet kilkukrotnie droższy niż w sklepach…
Jeśli natomiast porównujesz oferty w ramach samego Allegro to tak - SMART jest korzystny.
Nie do końca Ci się opłaca bo rzecz która w sklepie jest warta 3 zł na allegro kupujesz za 40 zł a drugi przedmiot o wartości 14 zł w zwykłym sklepie na allegro kupujesz za 40zł. Tylko Ci się wydaje że się opłaca.
A czy myślisz, że zanim kupię na Allegro, to nie sprawdzam ceny w sklepach ? Czyli w tym przypadku Twoja teza nie ma racji. Jak zwykle pierwsze sprawdzam w sklepach stacjonarnych, później sprawdzam, jak napisałem powyżej, różnicę w cenie bez smarta i ze smartem i dopiero wtedy wybieram najlepszą opcję i kupuję.
Może sprawdzasz. Ja też sprawdzam i jakoś tak się dzieje że najlepsza oferta jest w innym miejscu niż na all. Chyba od roku na tym portalu już nic nie kupiłem ale dalej próbuje. Mam nawet jakieś gratisowe darmowe wysyłki.