Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie ma żadnej 100% gwarancji, Ja nigdy nie kupuje używanego telefonu a tym bardzie od prywatnego sprzedającego, ale zakup musi być wyszukany na Allegro, zapytaj IMEI i sprawdź czy telefon nie ma rat,
Właśnie pytałem o imei i sprzedający powiwdzial Że nie podaje takich informacji
To napisz mu że skoro nie poda tak kluczowej informacji tzn że telefon jest na raty brany i zataja wadę prawną co z przypadku zakupu poskutkuje pozwem o unieważnienie umowy
Samodzielnie go znajdź na allegro lokalnie, nie korzystaj z podesłanego linku.
Nie korzystać z podesłanych linków lub je tu na forum sprawdzić. Dwa skontaktować się z sprzedawcą i porosić o podanie imei ten nr można sprawdzić na stronach operatorów czy tel nie jest na raty wzięty. Odbiór i odpakowanie najlepiej przy paczkomacie w oku kamerki urządzenia lub kręcac filmik w obecności osoby trzeciej niespokrewnionej z kupującym
A lepiej zamawiać do paczkomatu przez opcję kup teraz czy przez odbiór osobisty
No a jak co się wydaje
pomysl
z
odbuorem osobist pomacasz i sprawdzisz go chociaż i sam zdecydujesz czy bierzesz
jak do paczkomatu to raczej nie masz prawa do zwrotu
Racja jednak w przypadku paczkomatu całość można nagrać gdyby był ewentualny problem ma się dowód że coś było nie tak stąd moja zagwozdka
No tak jak ci wyślę cegle
ale jak wyślę telefon a on ci nie przypasuje to go nie zwrócisz mimo że to nadal telefon ten który zamówiłeś