Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry kupiłem jakiś czas temu głośnik zwróciłem go i okazało się że przy zwrocie towaru sprzedający dostał złą paczkę Allegro do tej pory już od dłuższego czasu nie może nic z tym zrobić ja pieniądze mam utopione . Następna sprawa dotyczy ekspresu do kawy po miesiącu czasu przestała lecieć woda więc napisałem do sprzedającego kazał mi odesłać na adres ten na Allegro na który mi sprzedawał wysłałem nie odebrał paczki paczka zwróciła ja poniosłem koszty ekspres dalej nie działa i znowu nie wiem co z tym zrobić znowu poniosłem następne koszty
Cześć, @Client:91322758. Widzę, że kwestia błędnie dostarczonej paczki jest już wyjaśniana w korespondencji mailowej o numerze 52900906. Poproszę o pilną odpowiedź na Twoją ostatnią wiadomość - proszę tylko o chwilkę cierpliwości.
Aby wyjaśnić kwestię niepodjętego zwrotu przesyłki z ekspresem, najlepszym rozwiązaniem będzie rozpoczęcie Dyskusji ze sprzedający. Tutaj znajdziesz instrukcję.
Na Twoją prośbę nasi doradcy włączą się do rozmowy i pomogą w rozwiązaniu problemu.
co to znaczy
okazało się że przy zwrocie towaru sprzedający dostał złą paczkę Allegro do tej pory już od dłuższego czasu nie może nic z tym zrobić
allegro robi sobie w podobnych tematach co chce
gdzieś tu obok na forum jest wątek sprzedawcy, że to jego wina, że nie dostał paczki ze zwrotem - allegro wypłaciło kupującemu środki z ap i obciążyło tym sprzedawcę
gdzieś tu obok na forum jest wątek sprzedawcy, że dostał zupełnie inny towar ze zwrotu niż sprzedawał
polecam poszukać i poczytać