Jak wykorzystać voucher od Mastercard Bezcenne chwile na rok darmowych dostaw z Allegro Smart?
Nie ma opcji dodaj voucher
@zbyszek4921 rozumiem, że otrzymałeś już voucher na Smart! w ramach promocji?
Jeśli tak, to wpisz go proszę na tej stronie.
Witam
u mnie jest problem i nie wchodzi a ważność kodu mam do 5 luty 2026
Jest taki komunikat
Przekroczono maksymalną długość subskrypcji
@mariuszsal już to konsultuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Czekam z niecierpliwością
@mariuszsal masz aktualnie aktywną usługę do 21.03.2026 roku. Łączny czas subskrypcji, nie może przekraczać roku i 30 dni - dlatego nie ma możliwości użycia teraz kodu. Usługę na rok możesz przedłużyć dopiero 30 dni przed końcem aktualnej subskrypcji.
Witam, mam ten sam problem. Mam kod od Mastercard ważny do 5 lutego 2026. Allegro smart miałem do 10.03, więc anulowałem Smarta, by móc wpisać kod. Po anulowaniu mam Smart do 18 lutego 2026. Jednak po wpisaniu kodu nadal wychodzi komunikat: Przekroczono maksymalną długość subskrypcji. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
@michos77 pewnie obiją Cię 14 dniowy czas wypowiedzenia.
@michos77 konsultuję to i wrócę z informacją.
@michos77 okres wypowiedzenia blokuje skorzystanie z kodu, ponieważ wciąż bierzemy pod uwagę datę zakończenia wykupionej subskrypcji (czyli do 10 marca).
Jeżeli masz możliwość jeszcze wycofania rezygnacji to proszę skorzystaj z tej opcji i daj znać tutaj na forum. Pomożemy z szybszym zakończeniem subskrypcji, abyś mógł skorzystać z kodu. 😊
Ok, będę wdzięczny, jeśli coś się uda. Anulowałem rezygnację.
@michos77 już działam w tej sprawie, wrócę do Ciebie z informacją.
@michos77 wracam do Ciebie z informacją. Wyłączyliśmy już usługę Smart! w obecnym momencie wyłączenie jej bez okresu wypowiedzenia nie było możliwe. W związku z tym kod będziesz mógł wykorzystać po zakończeniu okresu wypowiedzenia.
Ale sęk w tym, że kupon ma ważność do 5 lutego, jak mam go wykorzystać po okresie wypowiedzenia? Chodzi mi o ręczne skrócenie okresu ważności np. do 28.02. Bym mógł aktywować kupon. Proszę 🙏
@michos77 bardzo chciałabym pomóc w tej kwestii, jednak nie mam takiej technicznej możliwości. Obecnie nie ma opcji aby wyłączyć usługę natychmiastowo, bez uwzględnienia okresu wypowiedzenia. Przykro mi 😞