anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wykorzystać zaoszczędzone pieniądze z dostawy w Smart

Client:65812724
#7 Wielbiciel#

Witam mam zaoszczędzone pieniądze za dostawy i jak to wykorzystać można tam ponad 225 zł .pozdrawiam

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:65812724 Zrób screena, wydrukuj, powieś na lodówce i ciesz oko każdego ranka 🙂

A tak na serio - nie da się tego wykorzystać - to tylko taki pic na wodę. 
No ale fajnie by było bo np. ja mam tam już 6500 zł uzbierane xd

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zrób sobie zdjęcie na pamiątkę, tych pieniędzy nigdzie nigdy nie otrzymasz, to tylko taki gadżet ile byś zapłacił jakbyś nie milą Smarta.🙂

oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#

Haha dobre. To jest tylko podliczone ile niby nie zapłaciłeś za wysyłkę. Jeden wielki pic na wodę, bo zapłaciłeś co do grosza w cenie towaru. A jak mało zwracasz to jeszcze zapłaciłeś za ciągłe zwroty innych. Od czasu smarta ceny rosną i wszystkie koszty idą w cenę towaru...

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@Client:65812724  jak głosi komunikat to pieniądze które zaoszczedziles czyli zostaly w Twojej kieszeni ( dzieki darmowej dostawie) . Możesz je wykorzystac jaki tylko zechcesz 🙂

Komunikat nie oznacza że masz w allegro jakies pieniądze. To tylko podliczenie ewentualnych kosztów dostawy których nie poniosleś dzieki smartowi.

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

@Client:65812724 Jesteś pewny że w ogóle coś zaoszczędziłeś? Usługa darmowej wysyłki jest wliczona w ceny produktów a jak kupujesz więcej pozycji od jednego sprzedawcy to wychodzi drożej niż byś płacił za przesyłkę u innego co nie ma smarta.

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

A właśnie, że da się wykorzystać. Może nie tyle kwotę tych "oszczędności", co samą informację o niej.😉
Bo kiedy mój mąż nieśmiało mi sugeruje, że być może za często i może niepotrzebnie uszczuplam domowy budżet, wtedy mu pokazuję tę informację. Zawarta w niej wysoka kwota trzycyfrowa robi na nim duże wrażenie i chyba nawet rozwiewa jego wątpliwości. 🤣😂

oznacz moderatorów

agus38
#12 Orędownik#

Kurde, dobre. Mam ponad 1300 zł zaoszczędzone, zacznę tym szantażować męża, bo przecież on na niczym nie oszczędza 😂

oznacz moderatorów