Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam zaoszczędzone pieniądze za dostawy i jak to wykorzystać można tam ponad 225 zł .pozdrawiam
@Client:65812724 Zrób screena, wydrukuj, powieś na lodówce i ciesz oko każdego ranka 🙂
A tak na serio - nie da się tego wykorzystać - to tylko taki pic na wodę.
No ale fajnie by było bo np. ja mam tam już 6500 zł uzbierane xd
Zrób sobie zdjęcie na pamiątkę, tych pieniędzy nigdzie nigdy nie otrzymasz, to tylko taki gadżet ile byś zapłacił jakbyś nie milą Smarta.🙂
Haha dobre. To jest tylko podliczone ile niby nie zapłaciłeś za wysyłkę. Jeden wielki pic na wodę, bo zapłaciłeś co do grosza w cenie towaru. A jak mało zwracasz to jeszcze zapłaciłeś za ciągłe zwroty innych. Od czasu smarta ceny rosną i wszystkie koszty idą w cenę towaru...
@Client:65812724 jak głosi komunikat to pieniądze które zaoszczedziles czyli zostaly w Twojej kieszeni ( dzieki darmowej dostawie) . Możesz je wykorzystac jaki tylko zechcesz 🙂
Komunikat nie oznacza że masz w allegro jakies pieniądze. To tylko podliczenie ewentualnych kosztów dostawy których nie poniosleś dzieki smartowi.
@Client:65812724 Jesteś pewny że w ogóle coś zaoszczędziłeś? Usługa darmowej wysyłki jest wliczona w ceny produktów a jak kupujesz więcej pozycji od jednego sprzedawcy to wychodzi drożej niż byś płacił za przesyłkę u innego co nie ma smarta.
A właśnie, że da się wykorzystać. Może nie tyle kwotę tych "oszczędności", co samą informację o niej.😉
Bo kiedy mój mąż nieśmiało mi sugeruje, że być może za często i może niepotrzebnie uszczuplam domowy budżet, wtedy mu pokazuję tę informację. Zawarta w niej wysoka kwota trzycyfrowa robi na nim duże wrażenie i chyba nawet rozwiewa jego wątpliwości. 🤣😂
Kurde, dobre. Mam ponad 1300 zł zaoszczędzone, zacznę tym szantażować męża, bo przecież on na niczym nie oszczędza 😂