Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
chcialam zwrocic na poczcie zakupiony przez allegro smart klimator. Poczta chce odkleic naklejke UWAGA SZKLO . W przeciwnym razie ja musze placic za wysylke. Prosze o rade, na czyja odpowiedzialnosc mam wyslac klimator?
Dziekuje za odpowiedz i serdecznie pozdrawiam
@Client:93246390 a cóż za pytanie ? ... czyja ?, no Twoja !, Twoim obowiązkiem jest bezpieczne zapakowanie do transportu , aby produkt dotarł do sprzedawcy w stanie nie zmienionym, a jeślli stanie się inaczej sprzedawca będzie miał prawo umniejszyć zwrot środków
@Client:93246390 spróbuj napisać do allegro tutaj. Może zmienią opcje z poczty na kuriera. A jak nie to dobrze opakuj przedmiot i wyślij pocztą.
Jak to Smart to stroną jest Allegro więc zapytaj ich: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a09c2d7f-ef5c-4001-847a-cbe75830e40e
Ta poczta zawsze naklejki zrywa albo kreśli mazakami. ich zdaniem nie rzucanie paczkami jest opcją dodatkową xD. Na pocieszenie powiem, że mimo tego paczki przynajmniej do mnie dochodzą w lepszym stanie niż przesyłki kurierskie ze wszystkimi możliwymi naklejkami. Także klnę jak szewc wysyłając cokolwiek u nich, ale zamawiam tą metodą bardzo chętnie xD.