anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakie mam prawa

Client:114256067
#1 Nowicjusz#

Zakupiłem towar który został wysłany przez sprzedawcę wszystko w terminie poczym dostałem smsa od alegro żebym wybrał alternatywny punkt odbioru ponieważ docelowy jest przepełniony wybrałem od razu jak dostałem smsa chwilę pużniej SMS że paczka wraca do nadawcy .od tamtej pory sprzedawca twierdzi że alegro jest w posiadaniu paczki i on nie morze nic zrobić a ale gro uparcie swoje żebym się skontaktował ze sprzedawcą lub że dali sprzedawcy 24 dogadanie się ze mną i tak mija trzeci tydzień co morzna jeszcze zrobić w tym temacie

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:114256067 niech zgadnę wybrałeś flagową usługę allegro One Box Kurier ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@Client:114256067 a co ma ten sprzedawca zrobić? nie odpowiada za partactwo allegro oneboxa. Paczka wróci to ustalicie czy ponownie ma wysłać czy odstąpisz od umowy. Na twoim miejscu jak to było smartem to skontaktowałbym się ze sprzedawcą i ustalił że zamówisz 2 raz dzisiaj opłacisz on to wyśle a tamto odstąisz od umowy i jak wróci to zrobi zwrot kasy przez allegro tak będziesz miał najszybciej towar i darmową wysyłkę i nie zamawiaj przez zielone ustrojstwo

oznacz moderatorów

brakestop
#16 Inspirator#

Ja dostałem NEGATYWA za zielone Allegro ONE.

Nie wiedzieć czemu, paczki leżą tak do wielu dni.

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:114256067 Ponieważ z tym przewoźnikiem nie można zmienić - przekierować, taki komunikat żebyś ty sobie wybrał? nie odbierzesz tam gdzie oni chcą to wraca do nadawcy, Przerzucają się odpowiedzialnością ponieważ to sprzedający (jak firma) odpowiada za przesyłkę do chwili odebrania, ale prawda jest że ten przewoźnik to same problemy, a jest to usługa Allegro.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

lew mówiący głosem  rozsądku aż ci dam w punkt 

oznacz moderatorów