Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeśli odłacze kartę od allegro Smart dzisiaj tj. 30.12.22r.,to uruchomione 5 dostaw w styczniu nadal będzie u mnie działać? Natomiast po tych 5 dostawach znowu będę mogła uruchomić usługę allegro Smart?
Czy nie ma potrzeby odłaczac tej karty, tylko po 5 dostawach znowu ściągnie mi się z karty opłata roczna na Smart?
Proszę o informację
Pozdrawiam
Katarzyna [edycja]
21kasiunia21
@21kasiunia21 w ramach Allegro Smart! jest promocja Smart! na start i w jej ramach użytkownicy, którzy spełnią warunki, o których mowa w regulaminie oraz aktywują usługę Allegro Smart! będą mieli możliwość pięciokrotnego skorzystania z metod dostawy zamówień objętych usługą Allegro Smart! przez 3 miesiące.
Czyli Ty w tej chwili korzystasz ze Smart! na start aktywowanego 16 grudnia 2022 roku, będzie aktywny do 16.03.2023 lub do momentu wykorzystania 5 przesyłek.
Płatność za rocznego Smarta nie została pobrana automatycznie z karty po wygaśnięciu usługi, dlatego najprawdopodobniej po wykorzystaniu 5 darmowych przesyłek konieczne będzie ponowne wykupienie, abyś mogła korzystać z usługi.
Dopytuję, jeszcze o to dla pewności, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Dziękuję za informację, czyli nie muszę dzisiaj odpinać karty, żeby opłata za Smart na rok się automatycznie nie ściągnęła? Ściągnie się dopiero po tych 5 przesyłkach jak ja sama znowu uruchomie, tak?
Pozdrawiam
Katarzyna Krzemińska
@21kasiunia21 po aktywacji Smart na start, subskrypcja nie zostanie przedłużona automatycznie, czyli nie musisz odpinać karty, po wykorzystaniu pięciu darmowych dostaw, będziesz mogła wykupić rocznego Smarta ponownie 🙂