Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam Allegro Smart. Zwróciłam zamówiony towar, ale nie otrzymałam zwrotu kosztów przesyłki, ponieważ buty kosztowały 34,99 złotych. Czy to jest zgodne z regulaminem
a wklej co regulamin na to...?
@Client:77315661 W regulaminie jasno jest napisane:
"Odstąpienie od umowy – sprzedający zwróci Ci cenę przedmiotu (może ją obniżyć, jeśli produkt nosi ślady użycia lub został zniszczony) oraz koszt dostawy (może to być najniższy koszt wskazany w cenniku)."
W tej sytuacji załóż dyskusję ze sprzedającym. W zakładce Moje Zakupy wybierz zamówienie, dla którego chcesz otworzyć dyskusję. Przejdź do szczegółów zamówienia i kliknij [zgłoś problem z zakupem]. W kolejnym kroku wskaż powód dyskusji i zaznacz jedną z opcji dostępnych na liście. Sprzedający będzie miał 24 godziny na odpowiedź (czasu nie liczymy w weekendy i święta), będziesz mogła poprosić nas o pomoc.
@Client:77315661 napisał(a):
Mam Allegro Smart. Zwróciłam zamówiony towar, ale nie otrzymałam zwrotu kosztów przesyłki, ponieważ buty kosztowały 34,99 złotych. Czy to jest zgodne z regulaminem
Chcesz zwrot kosztów dostawy czy odesłania ?
@kostas11 podejrzewam, że koszty dostawy bo nie załapał się na smart bo cena a że ma smarta to odesłanie miał za darmo.
@Client:44052296 lepiej się dopytać, po co pisać opowiadania na temat wszystkich możliwość 😄
Z jakiegoś powodu napisał mam samart, może załapał się na test ponieżej 45 zł 🙂