anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kod na 3 miesiące z Disney+

winiczka
#1 Nowicjusz

Dobry wieczór,

czy jest możliwość sprawdzenia czy kod działa? Poza zakupie SMART zalogowałam się na Disney podałam dane karty.Teraz Disney znowu prosi mnie o wybranie pakietu i dane karty bez obciążenia jak do tej pory 😉 Niestety nie pamiętam czy gdzieś podawałam nr kodu 🤦‍♀️

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@winiczka co dokładnie masz na myśli? Czy otrzymałaś powiadomienie o promocji z Disney+?

Jeśli Twoje konto zaliczało się do promocji i spełniłaś warunki, przed zakończeniem promocji - to zobaczysz opcję "Aktywuj Disney+", w zakładce Smart! Bonusy.

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

winiczka
#1 Nowicjusz

Otrzymałam powiadomienie o promocji i  aktywowałam bonus - założyłam konto na Disney, podpielam kartę ale nie jestem przekonana czy wszystko jest w porządku. Jak próbuje sie zalogować to prosi o wybranie subskrypcji i danych z kart ect. Czyli tak jakby nie miała aktywne konta. Stąd moje pytanie czy jest możliwość zeby sprawdzić czy mój bon zostal wykorzystany?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@winiczka 

Nie mamy kompetencji udzielać informacji o działanie platformy Disney+. Warto z tym pytaniem uderzyć do administratora platformy - również czy bon został wykorzystany.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów