Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam zamowilem szceki hamulcowe do przyczepy sprzedsjacy wyslal mi je nie wlasciwe wiec musialem je odeslsc a teraz czekam na zwrot gotowki tylko chce mi potroncic za powratna przesylke chociaz to nie byl moj blod . Niewiem jak to rozwiazac
Przecież powrotną przesyłkę zapewne opłaciłeś sam więc jak może za nią potrącać? Powinien oprócz zwrotu wpłaty za szczęki zwrócić też koszty wysyłek w obie strony. Oczywiście jeżeli faktycznie to był jego błąd.
@Client:57216066 podstawowe pytanie zrobiłeś zwrot z tytułu odstąpienia czy reklamacji ???
@Client:57216066 Należało reklamować ale jeżeli sprzedajacy się pomylił to oczywiście on ponosi te koszty, zacznij od otwarcia dyskusji, tam opisz problem i zażądaj zwrotu całości, pomoże Ci Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@Client:57216066
1. Kto popełnił błąd:
Ty - wybierając ofertę z niewłaściwymi szczękami czy sprzedawca - wysyłając inne szczęki niż deklarował w ofercie ?
2. Gdy przysłane szczęki hamulcowe okazały się niewłaściwe to odesłałeś w związku ze złożoną przez Ciebie reklamacją czy odstąpieniem ?