anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupiłam przedmiot razem z pakietem Smart na miesiąc. Ale nie ma nic na koncie allegro.

Client:103415273
#1 Nowicjusz#

Złożyłam zamówienie i przy zamówieniu opłaciłam pakiet smart na miesiąc. W ten sam dzień złożyłam jeszcze inne zamówienie które już dotarło. Niestety żadne z tych działań nie są odnotowane na moim koncie Allegro a pieniądze z konta zostały zabrane. Pierwsza przesyłka nie dotarła, pakiet smart nie pojawia się na koncie Allegro i nawet nie mam jak złożyć reklamacji bo numer zamówienia nigdzie nie istnieje.

IMG_20211124_170238.jpg

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

xyz96
#21 Demiurg#

@Client:103415273 Jeżeli opłaciłaś zakupiony towar i jednocześnie Smart na miesiąc, to masz Smart na miesiąc. Bez zapłaty nie masz towaru i Smart na miesiąc. 

Inne zamówienie z tego samego dnia mogło dotrzeć, ale nie musiało to być zamówienie w ramach Smart. Pierwsza przesyłka dotrze w czasie podanym w zakładce Dostaw na aukcji, a Smart na miesiąc, jeśli jest opłacony, jest już aktywny. Otrzymałaś mailem fakturę za zakup Smart. 

Powiadomienia o zakupie i towary w zakładce Moje zakupy mogą się pojawiać z opóźnieniem. Zobacz też tu; https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione czy nie kupiłaś czegoś na Allegro Lokalnie. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103415273 ja również nie widzę tego zamówienia na koncie, z którego piszesz. Sprawdź proszę swoje skrzynki e-mailowe, podejrzewam, że tego zakupu mogłaś dokonać z innego konta Allegro, wtedy powiadomienie o zakupie będziesz miała na skrzynce e-mail przypisanej do tego konta, na któym dokonałaś zakupu. 
Jeśli będziesz miała problemy z odnalezieniem tej wiadomości to proszę podaj tutaj numer płatności. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów