Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie znajdę mój kod
Cześć, @madalen77. Kod jest zaszyty w linku, więc tylko po kliknięciu przycisku Aktywuj Disney+ aktywujesz usługę z 3 darmowymi miesiącami. Każdy inny sposób skutkuje tym, że nie skorzystasz z promocji. Możliwość aktywacji znajdziesz w zakładce Smart! Bonusy.
W moim panelu Smart bonusy nie mam zdanej informacji o Disney+ bonus . Nie ma żadnej informacji nigdzie.
@madalen77, już to weryfikuję i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Czy już cos wiadomo w sprawie mojego kodu?
@madalen77, nadal to konsultuję. Dam Ci znać, gdy tylko otrzymam więcej informacji!
Tak samo jak u mnie.
Cześć, @Client:103122284. Przekazałam również Twoje konto do weryfikacji. Proszę o chwilę cierpliwości - wrócę tutaj z odpowiedzią, gdy tylko otrzymam więcej informacji.
Dzień dobry,
u mnie tak samo: opłacone, dostałem maila z infromacją, ale nie ma żadnych kodów Allegro>Moje Allegro>Zakupy>Programy zniżkowe>Smart! Bonus
Opłacone ale nie ma żadnych kodów Allegro>Moje Allegro>Zakupy>Programy zniżkowe>Smart! Bonus
Proszę o pomóc
@K_Drzew @Client:103122284 już to weryfikuję, wrócę do Was z informacją.
Także proszę o weryfikację. W zakładce bonusy smart nic nie ma o Disney'u
@kodzi1991 Weryfikuję Twoją sprawę.
Jak długo jeszcze mam czekać na odpowiedź?widzę że platforma Disney nie wywiązuje się z obowiązku .
@madalen77 Proszę Cię jeszcze o cierpliwość.
Opłacone ale nie ma żadnych kodów Allegro>Moje Allegro>Zakupy>Programy zniżkowe>Smart! Bonus
Maila dostałem z informacją o aktywacje Disney+
Proszę o pomóc
@Client:43116739 Weryfikuję.
@kodzi1991 i @Client:43116739 Kody zostały przyznane, ale straciły ważność.
Otrzymacie na maila informację od doradcy w tej sprawie 🙂