anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier InPost wycofany

msz172172
#7 Wielbiciel#

Chciałbym zapytać, dlaczego opcja dostawy za pośrednictwem kuriera InPost została wycofana z Państwa oferty. Czy istnieje możliwość, że w przyszłości usługa ta ponownie będzie dostępna w ramach pakietu Smart?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:44052296
#21 Demiurg#

@msz172172 bo allegro ma swojego kuriera i nie zamierza utrzymywać konkurencji. 

Ja tam nie mam nic przeciwko allegro one na razie się nie przejechałem na nich ale inni bardzo narzekają na ich jakość usług.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @msz172172. Dostawa kurierska InPost już od dłuższego czasu nie figuruje na liście przesyłek objętych Allegro Smart. Na ten moment zmiana nie jest planowana - jeśli jednak to się zmieni, poinformujemy o tym w Aktualnościach.  

oznacz moderatorów

msz172172
#7 Wielbiciel#

Moje pytanie argumentuje tym że nie zostałem jasno poinformowany zmianami warunków umowy odnośnie kupna tudzież przedłużeniu subskrypcji na ofertę darmowych przesyłek Allegro Smart w których wcześniej widniała możliwość wyboru kuriera a także ostatnimi przesyłkami które zamiast dotrzeć zgodnie z umową na podany adres trafiały na najbliższy punkt odbioru bez informowania o tym wcześniej odbiorcy mimo że nie było przeszkód co do kontaktu. Przebywam aktualnie za granicą więc nie mam możliwości zaangażowania w obsługę odbioru moich przesyłek osób trzecich.

oznacz moderatorów