Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym zapytać, dlaczego opcja dostawy za pośrednictwem kuriera InPost została wycofana z Państwa oferty. Czy istnieje możliwość, że w przyszłości usługa ta ponownie będzie dostępna w ramach pakietu Smart?
@msz172172 bo allegro ma swojego kuriera i nie zamierza utrzymywać konkurencji.
Ja tam nie mam nic przeciwko allegro one na razie się nie przejechałem na nich ale inni bardzo narzekają na ich jakość usług.
Cześć, @msz172172. Dostawa kurierska InPost już od dłuższego czasu nie figuruje na liście przesyłek objętych Allegro Smart. Na ten moment zmiana nie jest planowana - jeśli jednak to się zmieni, poinformujemy o tym w Aktualnościach.
Moje pytanie argumentuje tym że nie zostałem jasno poinformowany zmianami warunków umowy odnośnie kupna tudzież przedłużeniu subskrypcji na ofertę darmowych przesyłek Allegro Smart w których wcześniej widniała możliwość wyboru kuriera a także ostatnimi przesyłkami które zamiast dotrzeć zgodnie z umową na podany adres trafiały na najbliższy punkt odbioru bez informowania o tym wcześniej odbiorcy mimo że nie było przeszkód co do kontaktu. Przebywam aktualnie za granicą więc nie mam możliwości zaangażowania w obsługę odbioru moich przesyłek osób trzecich.