Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@pszymczyk31 Sprzedawca też musi mieć Smarta. Poznasz to po ikonie Smart na jego aukcji. Poza tym musisz wybrać metodę dostawy ze znaczkiem Smart. Nie ma znaczka, nie ma darmowej dostawy.
Znaczek Smart wygląda tak; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...
@pszymczyk31 Z tym Smartem to coraz więcej wątków, nie mam darmowej dostawy, wykupiłem itd. ale nikt nie czyta że darmowa dostawa nie oznacza że wszystkie zakupy są z darmowa dostawą, zawsze diabeł tkwi w szczegółach, musi być spełnione kilka warunków,
* Od 8 czerwca do 31 października 2021 limit ten wyniesie 100 zł.
Powyższe warunki muszą być spełnione łącznie.
Powyżej wkleiłem link spójrzcie proszę których warunków nie spełniam a smarta mam aktywnego do marca 2022
Bo ja już zbaraniałem
@pszymczyk31 Jeżeli w tej ofercie kupisz towar za 108.90 zł. masz wiele opcji darmowej dostawy Smart, także paczkomatem. Kliknij sobie na aukcji zakładkę Dostawa i zobacz - masz tam znaczek Smart przy wielu opcjach dostawy.
Jeżeli nalicza Ci opłatę, może próbujesz kupić coś dodatkowo, co nie ma dostawy Smart.
Właśnie w tym problem że nic nie mogę zrobić a w dniu dzisiejszym kupowałem coś i smart był aktywny
Zaczynam się zastanawiać czy to nie jakieś kombinacje jak to było swego czasu w **piiip**
@pszymczyk31 A masz nad imieniem "Jesteś Smart", jeżeli tak to masz aktywny.
@pszymczyk31 Prześlij proszę zrzuty ekranu, na których będzie widoczne, że w koszyku naliczana jest opłata za wysyłkę przedmiotu ze wskazanej oferty.
Po kolejnym wylogowaniu i zalogowaniu wszystko poszło jak należy temat uważam za zamknięty
Pozdrawiam wszystkich