anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam dwa numery telefonów .

MAMY ROZWIĄZANIE!
Marecki13131313
#7 Wielbiciel

Mam dwa numery telefonów . Na jednym wykupiłem Allegro Smart. Chciałbym dopisać drugi numer telefonu , by na nim też korzystać z Allegro Smart.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Marecki13131313  Smart nie jest przypisany do numeru telefonu, tylko do konta na Allegro😉 i do każdego konta trzeba wykupić osobny Smart

oznacz moderatorów
Marecki13131313
#7 Wielbiciel

Nie jest to prawdą . Już dwa razy kupowałem na drugi telefon , zależało mi na czasie i przy obu tych razach nie mogłem skorzystać z allegro smart mimo zalogowania na konto .

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Marecki13131313 na jeden numer telefonu możesz założyć jedno konto allegro. Jak chcesz na każdym koncie mieć smart musisz na każde się zalogować i sobie wykupić oddzielnie

oznacz moderatorów
Client:35386082
#16 Inspirator

1. na pewno logowałeś się na konto z wykupnym smartem?
2. nie wszystkie towary są smart, musisz kupować te ze znaczkiem smart
3. nie wszystkie sposoby dostawy są smart, musisz wybierać te ze smartem
4. smart ma ograniczenia wartości, minimum i maksimum wartości zakupów dla których można skorzystać z dostawy smart.

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie kupowałeś na drugi telefon tylko na inne konto na drugim telefonie. Sprawdź na jakim koncie masz smarta i przeloguj Allegro na to konto. Teraz rejestracja jest tak łatwa, że ludzie co nowy sprzęt zakładają nowe konta i nawet o tym nie wiedzą...