Dzień dobry, mam kod na allegro Smart i nigdzie nie mogę znaleźć jak go aktywować. wie ktos może jak to zrobić?

Jaki jest maksymalny okres na jak można mieć smarta? Kod ma swoją ważność a chciałbym z niego skorzystać
@radzioslaw13 rok i 30 dni, jeżeli więc chcesz aktywować Smart! na rok a do końca pozostał ponad miesiąc, musisz trochę zaczekać 🙂
Witam.
Ja otrzymałam punkty w programie Bezcenne Chwile, miesiąc temu się udało dobic promocje, dzisiaj mam komunikat "W tej promocji nie możesz wykorzystać więcej kodów.".
Smart na tym koncie mam do Maja 2026. Jest jakieś ograniczenie ?
Nie sprecyzowałam :
- Miesiąc temu aktywowałam MIESIAC ALLEGRO SMART kodem z Programu Bezcenne Chwile
- Teraz mam 2x 1 miesiąc ale mam komunikat, że nie mogę wykorzystać więcej kodów.
@xDSP czy te kolejne dwa kody wygenerowałaś na tym samym koncie? Z tego co widzę powinnaś mieć możliwość uzyskania i wykorzystania jednego kodu.
Tak, kody wygenerowano na jednym koncie bezcenne chwile ale żadne konto, które miało już aktywowane miesieczne dodatkowe smart nie może ponownie użyć kodu.
Więc potrzebuje tylko informacji : kiedy ponownie na tym samym koncie można użyć takowego miesiecznego kodu, po upływie terminu ważności poprzedniego ?
Na moim koncie obecnie xDSP nie mogę użyć ponieważ przekroczy to rok i miesiąc. Dopiero po 18 grudnia.
Np. Kolega Łukasz otrzymał ode mnie takowy kod, przedłużył o miesiąc, ale o kolejny miesiac nie może. Skąd się to bierze takie ograniczenie ?
Jest takie coś : 
I wspomniany Łukasz dal kod bratu, który nie korzystał z tej promocji i przedłużył.
Więc gdzie jest ograniczenie ?
@xDSP na jednym koncie powinna być możliwość skorzystania z jednego kodu. Skonsultuję, czy ma to ograniczenie czasowe i po jakimś czasie będzie można skorzystać z kodu, na którym była już taka aktywacja. Wrócę do Ciebie z informacją.
Chat GPT mi odpowiedział szybciej, cytuje :
|
Kodeks promocji „Allegro Smart miesiąc od Bezcenne Chwile” (albo podobne akcje) jest zaprojektowany tak, by jedna osoba mogła wykorzystać go tylko jednorazowo na jednym koncie Allegro — i nie da się go używać wielokrotnie ani na kilku kontach. Poniżej wyjaśniam dlaczego tak jest 👇
Promocyjne kody „miesiąc Allegro Smart za punkty Bezcenne Chwile” działają jak bon/kupón rabatowy — regulamin określa, że kod może być wykorzystany tylko raz per konto Allegro/Mastercard Bezcenne Chwile.
➡ To celowe ograniczenie, które ma zapobiegać nadużyciom i masowemu wykorzystywaniu jednej promocji przez jedną osobę.|